ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Η Νομαρχιακή Αυτ/ση Πρέβεζας σε συνεργασία με το Δήμο Ζαλόγγου,το τοπικό συμβούλιο Κρυοπηγής και τους τσιπουράδες του χωριού διοργανώνουν για 6η συνεχή χρονιά τη"Γιορτή Τσίπουρου". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 1 Νοεμβρίου 2008 ημέρα Σάββατο και ώρα 20:00 στην Κρυοπηγή στην πλατεία του χωριού.
TsipoiuroΗ Νομαρχιακή Αυτ/ση Πρέβεζας σε συνεργασία με το Δήμο Ζαλόγγου, το τοπικό συμβούλιο Κρυοπηγής και τους τσιπουράδες του χωριού διοργανώνουν για 6η συνεχή χρονιά τη "Γιορτή Τσίπουρου". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 1 Νοεμβρίου 2008 ημέρα Σάββατο και ώρα 20:00 στην Κρυοπηγή στην πλατεία του χωριού.

Το κεντρικό σημείο αναφοράς είναι η συσκευή παραγωγής τσίπουρου ( καζάνι) από στέμφυλα με τον παραδοσιακό τρόπο (απόσταξη). Ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει όλη τη διαδικασία και να μυηθεί στα μυστικά της παράγωγης του τσίπουρου από τους ντόπιους παραγωγούς (τσιπουράδες). Θα υπάρξει χώρος ειδικά διαμορφωμένος και προστατευμένος με στέγαστρο όπου η ορχήστρα του Θανάση Πάντα θα διασκεδάσει το κοινό με παραδοσιακά τραγούδια. Θα υπάρχει τσίπουρο (προσφορά των ντόπιων) και εκλεκτοί μεζέδες.  

www.ipiros.gr

e horos logo