ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
To Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνεχίζει τη διοργάνωση της σειράς σεμιναρίων «Οικονομία και Κοινωνία»,με σκοπό την παρουσίαση και ανάλυση σύγχρονων οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων. Επιδίωξή μας είναι η συμμετοχή φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου μας, συναδέλφων οικονομολόγων, καθώς και των πολιτών της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων.
altTo Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνεχίζει τη διοργάνωση της σειράς σεμιναρίων «Οικονομία και Κοινωνία», με σκοπό την παρουσίαση και ανάλυση σύγχρονων οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων. Επιδίωξή του Τμήματος είναι η συμμετοχή φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου , συναδέλφων οικονομολόγων, καθώς και των πολιτών της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων.

To Τμήμα Οικονομικών Επιστημών θεωρεί ότι η καθιέρωση αυτής της πρωτοβουλίας συμβάλει στην ουσιαστική σύνδεση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με την τοπική κοινωνία.

Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εξοικειωθούν με ζητήματα της τρέχουσας ελληνικής πραγματικότητας. Θα συζητηθούν θέματα όπως ο ρόλος και η λειτουργία του χρηματιστηρίου, διεθνείς οικονομικές εξελίξεις και ο ρόλος της Ελλάδας, εργασιακές σχέσεις και θέματα αγοράς εργασίας, κοινωνική πολιτική, θέματα φτώχιας και άλλα. 

Το έκτο σεμινάριο της σειράς «Οικονομία και Κοινωνία», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 19.00, στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με θέμα «Οικονομική Κρίση και Στρατιωτικές Δαπάνες: Ελλάδα – Τουρκία». Εισηγητής της διάλεξης θα είναι ο κ. Χρήστος Κόλλιας, Αν. Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην κυρία Παπαδήμα Αικατερίνη, τηλ.: 26510 95939.

www.ipiros.gr

e horos logo