ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το «Όταν σου χορεύω», η επιστροφή του «σαλονάτου» ελαφρολαϊκού που έχει ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια εμφανίσεις στο Youtube αλλά και το «Αμάντο μίο»,

που μόλις κυκλοφόρησε, αλλά έχει ήδη αγαπηθεί, έρχονται στο Stage Ιωαννίνων, την Παρασκευή 9 Νομεβρίου (ώρα έναρξης 22.30).

Σύμφωνα με σχετικό Δελτίο Τύπου: Τα φέρνει η Σούλη Ανατολή, η περσόνα που μας σύστησε η Ρένα Μόρφη, φωνή των Imam Baildi, στη σόλο της καριέρα.

Εκτός από τις επιτυχίες του Φοίβου Δεληβοριά και του Δημήτρη Μπαλογιάννη που υπογράφουν τον δίσκο της, θα ακούσουμε ασυνήθιστες διασκευές που θα συζητηθούν.

Μέσα από 60s και 70s επιτυχίες που άφησαν ιστορία και χτυπήσαν στην καρδιά μας,

η Σούλη Ανατολή ανακατεύει ξανά την τράπουλα και μας τραγουδά  ό,τι επέζησε από τις περασμένες δεκαετίες, χωρίς ταμπέλες και ταμπού, υποσχόμενη αυθεντική διασκέδαση.

Δύο κορυφαίοι περκασιονίστες, ο Κουβανός Carlos Menéndez και ο Άγγελος Πολυχρόνου υπόσχονται ότι θα «ενώσουν» Λατινική Αμερική με το… Κουκάκι και θα εκμηδενίσουν τις αποστάσεις.

 

Μαζί επί σκηνής:

 

Λάμπης Κουντουρόγιαννης στην ηλεκτρική κιθάρα

και Αστέρης Παπασταματάκης στη φαρφίσα

και ο Σπύρος Λιγκώνης στα ντραμς

μπαίνουν στην χρονομηχανή και μας φέρνουν απογειωτικές μελωδίες που δύσκολα ξεχνιούνται.

Επίσης, στην κλασική κιθάρα και ο συνθέτης Δημήτρης Μπαλογιάννης.

Στον ήχο ο Αγαπητός Καταξάκης.

 

Εισιτήρια:

Τηλεφωνικά στο 11876 και ηλεκτρονικά μέσω viva.gr-Seven Spots (στα Ιωαννινα και όλη την Ελλάδα)-σε όλο το δίκτυο μεταπωλητών της Viva

Early bird: 8 ευρώ τα πρώτα 100 εισιτήρια

10 ευρώ προπώληση (από 29/10)

Μάνθος Οπτικά (Αβέρωφ 16)

Γερμανός (απέναντι από Ρολόι)

Giorgio (στοά Ορφέα)

Vision of Sound (Ν. Ζέρβα 78)

Το εισιτήριο είναι ορθίων. Κρατήσεις στο 2651035370

12 ευρώ στο ταμείο

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Stage Ioannina βρίσκεται στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων. Αποτελεί έναν πολυχώρο εκδηλώσεων ικανό να υποστηρίξει συναυλίες, party, θεατρικές και παιδικές παραστάσεις, όπως επίσης άλλες καλλιτεχνικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Πρόκειται ουσιαστικά για τον πιο ολοκληρωμένο χώρο διοργάνωσης events στην Ήπειρο, τόσο σε ηχητικό και τεχνικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο χωρητικότητας μιας και μπορεί να υποστηρίξει events έως και 1200 ατόμων συνολικά.

https://www.stageioannina.gr/

https://www.facebook.com/stageioannina/

e horos logo