Στην ενημερωτική εκπομπή ΟΝ ΕΡΤ που παρουσιάζουν κάθε μεσημέρι η Ελένη Χρονά και ο Ανδρέας Ροδίτης , προβλήθηκαν τα θαλασσινά προϊόντα μιας επιχείρησης της Πρέβεζας που μας βγάζει ασπροπρόσωπους σε κάθε εκδήλωση.

Μια παραδοσιακή συνταγή για ηπειρώτικη τυρόπιτα που έχει αρκετές παραλλαγές, γάλα, γιαούρτι και και ξινόγαλα αντί για νερό, αλλά και διαφορετικά ονόματα όπως ζυμαρόπιτα, κουρκουτόπιτα, αλευρόπιτα.

Εκδήλωση με θέμα τη Μεσογειακή Κουζίνα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαΐου στις 20.30, στο ξενοδοχείο Grand Serai Congress and Spa (Δωδώνης 33, Ιωάννινα), από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Ο Αγγελος Κλεφτάκης άνοιξε το πρώτο ελληνικό εστιατόριο στο Λονδίνο με το όνομα Little Greek Pie Company και γέμισε τη γειτονιά με μυρωδιές από πίτες της Ηπείρου, πατρίδας της μητέρας του Ζωής, κάνοντας απλώς αυτό που του άρεσε από μικρός: να μαγειρεύει.

Τα εύσημα όλων έλαβαν οι Ηπειρώτες shefs-μάγειροι, που με την εκδήλωση-συμμετοχή «Η Γαστρονομία της Ηπείρου», στα πλαίσια του Πανηπειρωτικού Πανοράματος 2016'', κατενθουσίασαν τους επισκέπτες του Σταδίου Ταε Κβο Ντο, το διήμερο 5 και 6 Μαρτίου 2016

Για πολλούς από εμάς το Πνεύμα των Χριστουγέννων είναι πασπαλισμένο με άχνη ζάχαρη, μυρίζει κανέλα και βανίλια και περνάει σίγουρα μια βόλτα από το στομάχι. Ωστόσο, ενόψει της πιο γλυκιάς -κυριολεκτικά και μεταφορικά- εποχής του χρόνου, κάποιοι λάτρεις των γλυκών ήδη σκέπτονται το μεθεόρτιο ραντεβού με τη ζυγαριά.

Ένα νέο πρόγραμμα παρουσιάζει το Mediterranean College διευρύνοντας έτσι τους Τομείς σπουδών του. Η Σχολή Τουρισμού και Φιλοξενίας (School of Tourism & Hospitality) του Κολλεγίου, παρουσιάζει το Bachelor στις Επιστήμες Επισιτισμού – Μαγειρικής, BA (Hons) Professional Culinary Arts.

More Articles ...

e horos logo