Ήταν Σεπτέμβριος του 1989 (13/9) όταν ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε νικηφόρα (3-2) την αγγλική ομάδα Σουόνσι για το τότε Κύπελλο Κυπελλούχων και προκρίθηκε στον Β' γύρο της διοργάνωσης καθ' ότι είχε αποσπάσει ισοπαλία 3-3 στην Αγγλία.

Ο γερμανικός Τύπος στην προσπάθειά του να φτιάξει το πορτρέτο του νέου αρχηγού της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στέκεται σε κάποια σημεία που αξίζουν ιδιαίτερης αναφοράς. Το Tagesspiegel μεταξύ άλλων προβάλει το ότι: “έχει πτυχίο από το Χάρβαρντ”!

Η πρόσφατη αλαζωνική παρότρυνση του Άδωνι στο γερμανικό περιοδικό Focus για "χρεοκοπία εδώ και τώρα" αποκαλύπτει, κατά την άποψή μου, ένα σενάριο που δεν είναι απίθανο. Προφανώς και είναι σαφές ότι οι δανειστές δεν αποφάσισαν να οδηγήσουν την Ελλάδα σε capital controls επειδή άκουσαν τον Άδωνι.

Η ανατολή του 2016 βρίσκει την χώρα μας και τους Έλληνες βυθισμένους στη βαθιά οικονομική ύφεση και το προσφυγικό ζήτημα στην κορύφωσή του. Το 2015 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, η 7η χρονιά συνεχόμενη της πιο βαριάς κοινωνικοοικονομικής κρίσης γνώρισε μεταπολεμικά η χώρα μας.

deiktes piso

Κυριακή 31 Μαρτίου. Ξύπνησα με την αγαπημένη μου από παιδί συνήθεια. Το ραδιοφωνάκι. Το πρώτο πράγμα που άκουσα όταν το άνοιξα ήταν ότι η ώρα άλλαξε… Οι δείκτες των ρολογιών –είπε η εκφωνήτρια- πήγαν μία ώρα μπροστά…. Και συνέχισε την ειδησεογραφία της ημέρας μιλώντας για τα προβλήματα στην Κύπρο, την ανεργία που καλπάζει, τις απολύσεις που επίκειται στον δημόσιο τομέα, τα χαράτσια στα ακίνητα κλπ., κλπ.

More Articles ...

e horos logo