Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα Πρόληψης Ιατρικών Παθήσεων, που συντόνισε ο κ. Στέφανος Φούσας, Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, αποδεχόμενος την πρόσκληση του Ταξίαρχου κ. Νικολάου Ανδριόπουλου.

Ο Διοικητής της 8ης Μεραρχίας, εξήρε την προσπάθεια του καθηγητή κ. Στ. Φούσα και υπογράμμισε την καταλυτική σημασία της πρόληψης για την καθημερινή ζωή των εν ενεργεία ενστόλων αλλά και αποστράτων αξιωματικών, οι οποίοι γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα που φιλοξένησε την εκδήλωση.

Συμμετείχαν οι Κολιός Μάριος, λοχαγός-καρδιολόγος, Παππάς Ηλίας, χειρουργός ουρολόγος, Μάρκου Έφη, δερματολόγος-αφροδισιολόγος-Δ/τρια NorskLegesenter Νορβηγίας, Στεφανάκη Ευθαλία, αλλεργιολόγος και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας, Παπανικολάου Γεώργιος, χειρουργός οδοντίατρος-περιοδοντολόγος-εμφυτευματολόγος και Σταύρου Σταύρος, μεταπτυχιακός ερευνητής.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Ταξίαρχος κ. Ν. Ανδριόπουλος απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Πρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας αλλά και στα μέλη της ομάδας των επιστημόνων, ιατρών και άλλων, που προέβησαν σε ενδιαφέρουσες εισηγήσεις.  

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας διοργανώνει ημερίδα με θέμα "ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Ξυλέλλα-Γλοιοσπόριο”, τη ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΜΑΪΟΥ 2016 και ώρα 8:00 μ.μ.

Όλες τις ειδικότητες που ασχολούνται με τον καρκίνο του μαστού, έφερε κοντά η ημερίδα με τίτλο «Η σύγχρονη διαχείριση του καρκίνου του μαστού: από την διάγνωση στην αποκατάσταση», που διοργάνωσε η Μονάδα Παθήσεων Μαστού της Χειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η ανάγκη διαμόρφωσης μίας νέας κουλτούρας στον τρόπο καλλιέργειας της γης η οποία θα εδράζεται στη συνεργασία ανάμεσα σε καλλιεργητές αλλά και στην διαρκή συνεργασία με την ερευνητική και εκπαιδευτική κοινότητα, αναδείχτηκε, εκτός των άλλων, μέσα από την ημερίδα με θέμα: “Ευκαιρίες για νέες καινοτόμες καλλιέργειες στην περιοχή Θεσπρωτικού”.

More Articles ...

e horos logo

  tsiolis

podilata

 Karta

 KarzPreveza