ΖΙΤΣΑ

Με τη Διοίκηση του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Η ΠΙΝΔΟΣ» συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αλκιβιάδη Βότσικα συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Διοικητικού συμβουλίου της «ΠΙΝΔΟΣ» Ανδρέα Δημητρίου και τον Γενικό Δ/ντη Λάζαρο Τσακανίκα και τους συνεχάρη για το βραβείο που απέσπασε η εταιρεία από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.) ως επιβράβευση των προσπαθειών της Διοίκησης, των εργαζόμενων και των συνεργατών πτηνοτρόφων να την κρατήσουν σε θετική πορεία παρά το δύσκολο οικονομικά περιβάλλον.
Ταυτόχρονα αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα και τις προοπτικές του κλάδου της πτηνοτροφίας και συζήτησαν τις λεπτομέρειες για τις ποσότητες των τροφίμων που προσφέρει η «ΠΙΝΔΟΣ», η οποία μαζί με άλλες επιχειρήσεις ενισχύουν έμπρακτα την προσπάθεια του Δήμου Ζίτσας να στηρίξει δημότες που ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ενόψει των εορτών, ο Δήμος Ζίτσας μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με διαφανείς διαδικασίες, αντικειμενικά κριτήρια και διακριτικότητα, διαθέτει τρόφιμα σε δημότες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
Ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος ευχαριστεί τους επιχειρηματίες που συμβάλλουν τα μέγιστα στην προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε, ειδικά την περίοδο των εορτών, να ενισχυθούν συμπολίτες μας που βρίσκονται σε οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο. «Η ανταπόκριση των φορέων και επιχειρήσεων που συνδράμουν στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αποδεικνύει την αγάπη για το συνάνθρωπο που βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα πως ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε πολλά» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Πλιάκος.

Οι επιχειρήσεις που έχουν μέχρι σήμερα ανταποκριθεί στο κάλεσμα του αρμόδιου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο αντιδημάρχου, Αλκιβιάδη Βότσικα, και προσέφεραν προϊόντα τους είναι: «ΠΙΝΔΟΣ», Θ. ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ Α.Β.Ε.Ε., OVO FRESCO A.B.E.E., ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΗ ΥΙΟΙ Ο.Ε., ΜΠΕΡΡΗΣ Α.Ε., ALFA (δημιουργίες ζύμης) - ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ. ΚΟΥΤΟΥΚΑΡΗΣ Α.Ε.Β.Ε., ΕΥΡΥΚΛΕΙΑ ΣΠ. ΓΚΟΤΖΟΥ.

aimilios

  karta

tsiolis

podilata

pamvotisnew

emailcontact

cobralogo

 

 

 KarzPreveza

 

Ο πάντα δραστήριος Σύνδεσμος Ηπειρωτών Δήμου Ζωγράφου “Η ΗΠΕΙΡΟΣ” διοργανώνει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ζωγράφου, Ανακρέοντος 60 και θα αρχίσει στις 10.45 το πρωί.
Όπως αναφέρεται στην σχετική πρόσκληση, στο πλαίσιο της κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα τιμηθούν για την προσφορά προς τον Σύνδεσμο, το Πολιτισμό και τη χώρα, οι εξής: Ο κ. Απόστολος Κ. Μπίσας, διευθυντής Ουρολογικής Κλινικής στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και Πρόεδρος του εξωραϊστικού Συλλόγου Μετσόβου και ο κ. Νικόλαος Δ. Βιτάλης τ. διευθυντής Οικονομικού Ελέγχου της ΔΕΗ, π. Νομάρχης, μέλος του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

Το γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Ζηρού ενημερώνει ότι: Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, δίνεται παράταση ως τις 16 Ιανουαρίου δίνεται για τους νέους γεωργούς με σκοπό την οριστικοποίηση των ηλεκτρονικών αιτήσεων για την εγκατάσταση τους στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων. Αντίστοιχα, παρατείνεται έως τις 30 Ιανουαρίου η ημερομηνία προσκόμισης του φακέλου σε έντυπη μορφή στις οικείες Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.


Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νομού Τρικάλων σε ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι "διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στην πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων, στο γραφικό Μέτσοβο και την ξακουστή Ζίτσα με τα αξιοθέατά της. Στην πόλη των Ιωαννίνων θα γίνει περιήγηση στο κάστρο με το πρόσφατα εγκαινιασμένο -από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας- μουσείο της αργυροτεχνίας, στο βυζαντινό μουσείο και στο μουσείο του Ασλάν Πασά. Στη συνέχεια θα γίνει επίσκεψη στο νησί του Αλή Πασά και στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων.

Δηλώσεις συμμετοχής :
Πρόεδρος: Νίκη Χύτα 6937385053
Γραμματέας: Αθηνά Οικονόμου 6978948775
Ταμίας: Παναγιώτης Φλώρος 6977672318"

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε ανακοίνωσή ου αναφέρει ότι: "Συμμετέχει στη δράση «Εβδομάδα Συγκέντρωσης Φαρμάκων» που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του  Δήμου Ιωαννιτών, για τις μεγάλες ανάγκες που αντιμετωπίζει το Κοινωνικό Φαρμακείο Αλληλεγγύης της πόλης μας.

Η συγκέντρωση των φαρμάκων θα πραγματοποιείται τις πρωινές ώρες από τις 10 έως τις 14 Οκτωβρίου στο θυρωρείο του κτηρίου Διοίκησης (Μεταβατικό Κτήριο).   

Παρακαλώ θερμά για τη συμμετοχή όλων μας στη συγκεκριμένη δράση και πρωτοβουλία.

Ο Πρύτανης

Καθηγητής Γεώργιος Δ.Καψάλης"       

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο φεστιβάλ χορωδιών στην Πανηπειρωτική. Χοροδιδάσκαλος ο Βαγγέλης Κώτσος

Τα πολυκαταστήματα JUMBO ζητούν για το κατάστημα στην Πρέβεζα στην περιοχή του Λούρου, Υπεύθυνο Τμήματος.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62274075-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');