Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη την Κυριακή το απόγευμα στην παραλία δρεπάνου.
Συγκεκριμένα στην περιοχή όπου βρισκόταν παλιά καλοκαιρινό κατάστημα ανάμεσα από το Κεντρικό και το Soho, ένα παιδί πάτησε στην Θάλασσα βυθισμένο σκουριασμένο σίδερο και έκοψε το πόδι του από την φτέρνα έως την γάμπα.
Αμέσως ο πατέρας του παιδιού ενημέρωσε το λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας το όποιο έσπευσε στο σημείο και το σημάδεψε όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες για προσωρινή προστασία των λουόμενων έως ότου το αφαιρέσουν.
Ευτυχώς το παιδί μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες πραγματοποιώντας καθαρισμό και πολλά ράμματα στο πόδι του.
Με καθυστέρηση δυο ημερών ο Δήμος Ηγουμενίτσας έστειλε εκσκαφέα και με τη βοήθεια δύτη ανέσυραν το σκουριασμένο σίδερο το όποιο αποτελούσε κίνδυνο για μικρούς και μεγάλους.
Το συγκεκριμένο ήταν βυθισμένο μέσα στη θάλασσα όχι πολύ μακριά από την παραλία και προεξείχε από τον πάτο του βυθού περί τα 30 εκατοστά με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολα ορατό.
Λουόμενοι που συχνάζουν στην συγκεκριμένη περιοχή υποστηρίζουν ότι είναι κατάλοιπο από καλοκαιρινή εγκατάσταση Φιλέ Βόλεϊ.
radio-igoumenitsa-892.blogspot.gr