Η φοιτητική χρονιά ξεκινάει και φέτος με μία εκπληκτική CU προσφορά, το Student SOS, που έρχεται να συμπληρώσει τα μοναδικά, ειδικά σχεδιασμένα CU πακέτα κινητής, σταθερής και mobileinternet για όλους τους φοιτητές.

Με το Student SOS, το CU δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να αποκτήσουν 3 GB για 30 μέρες, μόνο με 3€. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν όσοι φοιτητές θέλουν να αποκτήσουν την προσφορά για ακόμα περισσότερο σερφάρισμα είναι να στείλουν Studentστο 1252 ή να μπουν στο MyCUApp. Το πακέτο Student SOS μπορεί να ενεργοποιηθεί έως 19/10 και έχει διάρκεια ένα μήνα.

Ταυτόχρονα φυσικά, όλοι οι φοιτητές, μπορούν εύκολα να επιλέξουν ένα από τα ειδικά φοιτητικά πακέτα και να πάρουν χρόνο ομιλίας προς όλα τα δίκτυα, ΜΒ για σερφάρισμα στο internet, όπως και σταθερή γραμμή/internet για το σπίτι:

 • Αποκλειστικά πακέτα κινητής & σταθερής επικοινωνίας για φοιτητές:

  • Student Xclusive 6 με 1000' προς όλους και 400 ΜΒ μόνο με 6€

  • Student Xclusive 8 με 1200' προς όλους, 1200 SMS προς όλους και 1 GΒ μόνο με 8€

  • Double Play CU Xclusive για Ιnternet έως 24mbps και σταθερή γραμμή μόνο με 18,15€/μήνα για να σερφάρουν ατέλειωτα και από το σπίτι

 • Αποκλειστικά επίσης, οι φοιτητές έχουν στη διάθεσή τους:

  • Δωρεάν κάθε μήνα 600 λεπτά προς CU + 600 ΜΒ

  • Just Surf Bonus που τους χαρίζει 500 MB με κάθε ανανέωση των 10€

Κι επειδή επικοινωνία δεν είναι μόνο το κινητό, το CU έχει παράλληλα δημιουργήσει μόνο για φοιτητές και μία σειρά προνομίων, προσφορών αλλά και εμπειριών, ώστε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη φοιτητική ζωή. Μέσα από το CU Around οι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν από μία μεγάλη ποικιλία προνομίων, όπως η φοιτητική προσφορά Praktiker, που προσφέρει δωροεπιταγή 50€ για όλες τις αγορές άνω των 300€ σε όλους τους φοιτητές.

Τέλος, οι φοιτητές σε Αθήνα και Πάτρα έχουν για μια ακόμη χρονιά στη διάθεσή τους τα Xclusive CU Stores, τα CU καταστήματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την αποκλειστική εξυπηρέτηση των φοιτητών και την κάλυψη των ειδικών αναγκών τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τα φοιτητικά πακέτα στο www.vodafonecu.gr/foitites/ Περισσότερες CUAround προσφορές, στο www.vodafonecu.gr/cu-around/

Xclusive CU Stores: +%CE%96%CF%89%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%85+157+71/@37.978445,23.7654972,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x14a197fc429e4137:0xcf584f4caf3702df!8m2!3d37.978445!4d23.7676859">Στρατάρχου Παπάγου 58, Ζωγράφου & +%CE%A0%CE%AC%CF%84%CF%81%CE%B1+262+21/@38.2469476,21.7329576,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x135e49dd1b17f2a3:0xacb661f9042354bb!8m2!3d38.2469434!4d21.7351463">Μαιζώνος 90, Πάτρα

Οι δηλώσεις συμμετοχής στον 8ο κύκλο του προγράμματος ξεκίνησαν

Για 8η συνεχή χρονιά, το Ίδρυμα Vodafone υλοποιεί το πρόγραμμα WorldofDifferenceκαι δίνει για ακόμη μία φόρα τη δυνατότητα σε νέους να εργαστούν για 6 μήνες στο Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους και να συμβάλλουν με την εργασία τους κάνοντας τη διαφορά στην κοινωνία. Φέτος, ο αριθμός των θέσεων απασχόλησης αυξάνεται σε 15 από 10, για τις οποίες το Ίδρυμα Vodafone θα καλύψει μισθό και εργοδοτικές εισφορές.

Βασικός στόχος του προγράμματος VodafoneWorldofDifferenceείναι η στήριξη της απασχόλησης και η ενίσχυση των δεξιοτήτων των νέων, με παράλληλα οφέλη για την κοινωνία, καθώς οι νικητές θα συμβάλλουν με την εργασία τους, στην ανακούφιση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Αξιοποιώντας τις γνώσεις, τις ιδέες και το όραμά νέων ανθρώπων που θέλουν να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, το πρόγραμμα έχει έως σήμερα προσφέρει απασχόληση σε 54 νέους ανθρώπους και έχει συμβάλλει έμπρακτα στην ενίσχυση του έργου 49 Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών, σε 11 πόλεις σε όλη τη χώρα.

Όσοι θέλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον 8ο κύκλο του προγράμματος θα πρέπει  να έρθουν σε επικοινωνία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό στον οποίο επιθυμούν να εργαστούν και να συμφωνήσουν από κοινού σε ένα συγκεκριμένο έργο για την περίοδο απασχόλησής τους. Στη συνέχεια, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, μέσω της ιστοσελίδας http://bit.ly/VFWODPRGκαι με καταληκτική ημερομηνία στις 15 Οκτωβρίου 2017.

Για να γνωρίσετε τους πρωταγωνιστές του προηγούμενου κύκλου του προγράμματος, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://bit.ly/WODWinners17και το βίντεο του 7ου κύκλου του προγράμματος http://bit.ly/VodafoneFoundation_WOD

Σχετικά με το Ίδρυμα Vodafone στην Ελλάδα

Εδώ και 25 χρόνια, με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία και τη φράση “ConnectingforGood” να συνοψίζει τη φιλοσοφία του, το Ίδρυμα Vodafone συνδέει την κοινωνική συνεισφορά της Vodafone με τις τεχνολογίες των τηλεπικοινωνιών. Στην Ελλάδα, το Ίδρυμα Vodafone δραστηριοποιείται από το 2002, υποστηρίζοντας δράσεις και προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, με έμφαση στους τομείς της Υγείας, της Εκπαίδευσης και της Κοινωνίας. Στα 15 χρόνια δραστηριοποίησής του, έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 70 φορείς και οργανισμούς, ενώ μόνο τον τελευταίο χρόνο έχει ωφελήσει περισσότερους από 536.000 πολίτες. Τα προγράμματα που χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα Vodafone στην Ελλάδα, αυτή την περίοδο, είναι: το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone, τα Εργαστήρια STEMpoweringYouth στην περιφέρεια, το Επίκεντρο της ActionAid, τα Εργαστήρια Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, τα προγράμματα InstantNetwork & InstantClassroom για την υποστήριξη ανθρωπιστικών κρίσεων και το πρόγραμμα VodafoneWorldofDifference. Για περισσότερες πληροφορίες:

Facebook - https://www.facebook.com/VodafoneFoundationGreece/   

Youtube - https://www.youtube.com/channel/UCwr8dnMx6wYk5Q9I3JBf45Q  

Instagram - https://www.instagram.com/vodafonefoundationgreece/?hl=en  

Η Vodafone παρουσίασε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της στο TheMallAthens, τη νέα υπηρεσία VodafoneExpressRepair, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη από το μεγαλύτερο δίκτυο επισκευαστικών κέντρων στην Ελλάδα.

Εξειδικευμένο προσωπικό τεχνικών αναλαμβάνει την επισκευή των συσκευών, μέσα σε μόλις 24 ώρες, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, τους οποίους οι καταναλωτές μπορούν να βρουν σε 24 καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Όσοι δεν βρίσκονται κοντά σε κάποιο από τα 24 επισκευαστικά κέντρα της Vodafone, μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας μέσα από οποιoδήποτε κατάστημα Vodafone που τους εξυπηρετεί και η εταιρία θα αναλάβει την άμεση μεταφορά και επισκευή της συσκευής τους μέσα σε 24 ώρες.

Ο Αχιλλέας Κανάρης, Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε: «Στη Vodafone έχουμε έμπρακτα αποδείξει ότι αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των καταναλωτών μας και απαντάμε με υπηρεσίες και προϊόντα που έρχονται να τους δώσουν το κάτι παραπάνω. Το VodafoneExpressRepair έρχεται να καλύψει την ανάγκη των καταναλωτών για ακόμα πιο ολοκληρωμένη και άμεση εξυπηρέτηση πελατών, σε ανταγωνιστικές τιμές και πάντα με την εγγύηση της Vodafone»

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Vodafone Express Repair στην ιστοσελίδα http://bit.ly/expressrepair

Οι νικητές του προγράμματος World of Difference του Ιδρύματος Vodafone, που πραγματοποιήθηκε φέτος για 7η χρονιά, ολοκλήρωσαν την 6μήνη εργασία τους, στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό που είχαν επιλέξει, μέσω της οποίας είχαν τη δυνατότητα να αφήσουν το δικό τους κοινωνικό αποτύπωμα και να αποκτήσουν παράλληλα πολύτιμη εργασιακή εμπειρία.

Συγκεκριμένα, οι 10 φετινοί νικητές του προγράμματος προσέφεραν με την εργασία τους στην ενίσχυση του έργου των Οργανώσεων: ΜΠΟΡΟΥΜΕ, Ψυχογηριατρικής Εταιρείας “Ο Νέστωρ”,  Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής “Μαργαρίτα”, GIVMED Share medicine Share life, Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, Ένωσης Κυριών Δράμας, Συλλόγοτ Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης “ΠΕΡΠΑΤΩ”, PRAKSIS, Science For You (SciFy), Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδας “Θετική Φωνή”.

ToΊδρυμα Vodafone μέσα από το πρόγραμμα VodafoneWorldofDifference από το 2010, στηρίζει το έργο των κοινωφελών μη κερδοσκοπικών οργανισμών, ενώ ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να καλλιεργήσουν δεξιότητες και να αποκτήσουν εμπειρία, πολύτιμα εφόδια για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

Έως σήμερα, το πρόγραμμα έχει προσφέρει απασχόληση σε 54 νέους ανθρώπους, από όλη τη χώρα, καλύπτοντας τον μισθό τους για 6 μήνες, και ταυτόχρονα έχει συμβάλλει έμπρακτα στην ενίσχυση του έργου 49 Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών, σε 11 πόλεις σε όλη τη χώρα και συγκεκριμένα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Καστοριά, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Κρήτη, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πάρο και Πρέσπες.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα World of Difference είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: http://www.vodafone.gr/portal/world-difference-programme. Πληροφορίες για τους Νικητές 2017 στη σελίδα http://www.vodafone.gr/portal/world-difference-2017 και το video στη διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=wYUs93eKsXM.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η υποβολή συμμετοχών για τον 8ο γύρο του προγράμματος.

Οι Φετινοί Συμμετέχοντες του Vodafone World Of Difference & o Απολογισμός του Έργου τους

Η Ειρήνη Ζαφείρη είχε υπό την ευθύνη της την υλοποίηση του εκπαιδευτικού Προγράμματος “ΜΠΟΡΟΥΜΕ στο Σχολείο” γύρω από το ζήτημα της σπατάλης του φαγητού. Στους 6 μήνες της απασχόλησής της, ενημέρωσε και ευαισθητοποίησε 4.000 Μαθητές Δημοτικού της Περιφέρειας Αττικής, ενώ το πρόγραμμα, με τη δική της συμβολή, είναι έτοιμο να επεκταθεί και να εφαρμοστεί σε σχολεία, εκτός Αττικής, για το σχολικό έτος 2017-2018.

Η Μικαέλα Καλδή εργάστηκε ως Ψυχολόγος στην Ψυχογηριατρική Εταιρεία “Ο Νέστωρ”, όπου υλοποίησε το Πρόγραμμα “Δεν Ξεχνώ τη Μνήμη μου” στους Δήμους Κορυδαλλού, Αιγάλεω, Πετρούπολης, Βριλησσίων, Ν. Φιλαδέλφειας και Κηφισιάς. Το έργο της, έδωσε τη δυνατότητα σε περισσότερους από 400 ανθρώπους να προβούν σε αξιολόγηση μνήμης στα ιατρεία μνήμης και να ενημερωθούν, μαζί με τους οικείους τους, για τους τρόπους έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης της άνοιας.

Η Ρόζμαρι Καλογερία απασχολήθηκε ως Εκπαιδεύτρια ατόμων με νοητική υστέρηση στο Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής Μαργαρίτα. Μέσα από έγκυρα εκπαιδευτικά εργαλεία, κατήρτισε μια ομάδα 8 σπουδαστών με νοητική αναπηρία στο χώρο της εστίασης, με σκοπό την κοινωνική και επαγγελματική τους ενσωμάτωση και αυτονομία.

Ως Υπεύθυνος Προϊόντος, ο Ηλίας Καρλής σχεδίασε και ανέπτυξε πλατφόρμα για τη διαχείριση των δωρεών / φαρμάκων και των αναγκών των συνεργαζόμενων φορέων, βελτίωσε την ιστοσελίδα του Οργανισμού GIVMEDShare medicine Share life και, τέλος, συντόνισε την ομάδα έργου του προϊόντος. Σε αυτούς τους 6 μήνες, η συμμετοχή του οδήγησε στη δωρεά 1.354 κουτιών φαρμάκων, εξοικονόμησε πάνω από 14.000€ σε 38 συνεργαζόμενους φορείς και προσέφερε μηνιαία φαρμακευτική περίθαλψη και κάλυψη σε 450 άτομα.

Η Ειρήνη Κάππου συντόνισε το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα “Προσφυγικές ροές, ανθρώπινα δικαιώματα, διαπολιτισμικότητα” και της αντίστοιχης δράσης “Μια Βαλίτσα Κόσμος” στοΣώμα Ελληνικού Οδηγισμού. “Η Βαλίτσα ταξίδεψε” 3.000 μαθητές και 140 εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν σε δράσεις στις τάξεις, 345 εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν σε σεμινάρια, 130 εθελοντές που ασχολήθηκαν με το Πρόγραμμα σε 18 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, καθώς και τους συμμετέχοντες στο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο “ΣΥΝ-Πολιτεία” με θέμα “Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες: Συνέργειες και Προοπτικές”.

Η Ελένη Καστώρη είχε την ευθύνη δυο προγραμμάτων, του “MobileSchool – Κινητό Σχολείο” και του “Κοινωνικού Φροντιστηρίου” στην ΟργάνωσηΈνωση Κυριών Δράμας”. Το Πρόγραμμα VodafoneWorldofDifference έδωσε την ευκαιρία σε 15 άτομα της Οργάνωσης, καθώς και σε 24 άτομα άλλων Οργανισμών, να εκπαιδευτούν γύρω από το “MobileSchool – Κινητό Σχολείο” σε καταυλισμούς Ρομά, στο Βέλγιο, σε μια εκπαίδευση που διήρκησε 10 ημέρες, με 52 ώρες θεωρίας και πρακτικής εφαρμογής. Στη συνέχεια, το “MobileSchool – Κινητό Σχολείο” πραγματοποίησε 27 παρεμβάσεις σε διάφορες περιοχές της Δράμας, μέσα από τις οποίες επωφελήθηκαν 331 παιδιά και ενήλικες. Αντίστοιχα, 35 παιδιά Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παρακολούθησαν το “Κοινωνικό Φροντιστήριο”, ενώ διεξήχθησαν παράλληλες δράσεις με στόχο την ψυχο-κοινωνική ενδυνάμωση και κοινωνικοποίηση παιδιών με χαμηλό κοινωνικο-οικονομικό επίπεδο.

Ο Φάνης Παπαδημητρίου ανέλαβε τηνεκπαίδευση ατόμων με κινητικά προβλήματα στοΣύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης “ΠΕΡΠΑΤΩ”.Στο πλαίσιο του Προγράμματος, εκπαίδευσε 118 άτομα με κινητική αναπηρία) και 542 φροντιστές, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, την ανάπτυξη, την εξέλιξη και την κοινωνικοποίησή τους και, εν τέλει, τη σταδιακή επανένταξή τους στην εκπαίδευση και την εργασία.

Ο Παύλος Παπαδόπουλος εργάστηκε ως Σύμβουλος Ατομικής Υγιεινής & Ασφάλειας στο πρόγραμμα RelocationSchemeandEmergencyResponse της Οργάνωσης PRAKSIS. Με στόχο την ενημέρωσητων προσφύγων σε θέματα ασφάλειας και ατομικής υγιεινής στους χώρους διαμονής τους, καθώς και την εξατομικευμένη ενημέρωση ευάλωτων ομάδων, ο Παύλος ευαισθητοποίησε πάνω από 2.100 άτομα.

Η Αντιγόνη Πούλουεστίασε στην κοινότητα των τυφλών μέσα από το ρόλο που ανέλαβε, ως Impact Accelerator, στην Οργάνωση Science ForYou (SciFY). Κατά την περίοδο απασχόλησης της στον οργανισμό, μεταξύ άλλων, σχεδίασε και υλοποίησε δράσεις ευαισθητοποίησης, δημιούργησε νέα παιχνίδια για τυφλούς και προσάρμοσε στην αγγλική γλώσσα την έκδοση ενός ελληνικού παιχνιδιού της SciFY. Μέσα από το έργο της ωφέλησε άμεσα 4.000 άτομα (χρήστες πλατφόρμας, συμμετέχοντες σε εκδηλώσεις κι ενημερώσεις κ.α.), ενώ οι έμμεσα επωφελούμενοι ανέρχονται στους 8.000 (φροντιστές, οικείοι, εκπαιδευτικοί, επωφελούμενοι φορέων κ.α.).

Ο Κώστας Τσιακούλης πραγματοποίησε σειρά δράσεων για τη βελτίωση της ζωής των οροθετικών ατόμων για λογαριασμό τουΣυλλόγου Οροθετικών Ελλάδας “Θετική Φωνή”, ως Υπεύθυνος Διεκδίκησης Δικαιωμάτων και Επικοινωνίας. Ανέλαβε την ευθύνη της επικοινωνίας με δημόσιους οργανισμούς και φορείς, και συντόνισε δράσεις και πρωτοβουλίες. Παράλληλα, παρείχε υπηρεσίες συμβουλευτικής ενημέρωσης για το HIV και τους τρόπους προφύλαξης, ενώ επιμελήθηκε και επεξεργάστηκε το περιεχόμενο για τα Social Media του Συλλόγου.

Σχετικά με το Ίδρυμα Vodafone στην Ελλάδα

Εδώ και 25 χρόνια, με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία και τη φράση “ConnectingforGood” να συνοψίζει τη φιλοσοφία του, το Ίδρυμα Vodafone συνδέει την κοινωνική συνεισφορά της Vodafone με τις τεχνολογίες των τηλεπικοινωνιών. Στην Ελλάδα, το Ίδρυμα Vodafone δραστηριοποιείται από το 2002, υποστηρίζοντας δράσεις και προγράμματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, με έμφαση στους τομείς της Υγείας, της Εκπαίδευσης και της Κοινωνίας. Στα 15 χρόνια δραστηριοποίησής του, έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 70 φορείς και οργανισμούς, ενώ μόνο τον τελευταίο χρόνο έχει ωφελήσει περισσότερους από 536.000 πολίτες. Τα προγράμματα που χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα Vodafone στην Ελλάδα, αυτή την περίοδο, είναι: το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone, τα Εργαστήρια STEMpoweringYouth στην περιφέρεια, το Επίκεντρο της ActionAid, τα Εργαστήρια Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, τα Προγράμματα InstantNetwork & InstantClassroom για την υποστήριξη ανθρωπιστικών κρίσεων και το Πρόγραμμα VodafoneWorldofDifference.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.vodafone.gr/portal/foundation

H Vodafone βραβεύθηκε και φέτος από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής - ΕΒΕΝ GR για τα προγράμματα Βιώσιμης Ανάπτυξης που εφαρμόζει, λαμβάνοντας για τρίτη συνεχή χρονιά την κορυφαία διάκριση Platinum και για όγδοη φορά τη διάκριση Gold.

Το Platinum Social Environmental Ethical Governance Award απονεμήθηκε στην Vodafone για τις πολιτικές και τα προγράμματα που εφαρμόζει για την Ενδυνάμωση των Γυναικών, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό περιβάλλον. Συγκεκριμένα, η εταιρεία παρέχει 16 εβδομάδες πλήρους αμειβόμενης άδειας, για όλες τις γυναίκες που εργάζονται στην εταιρεία, επιπλέον της νόμιμης άδειας λοχείας που προσφέρει η ελληνική νομοθεσία. Παράλληλα, πρόσφατα ξεκίνησε την υλοποίηση του προγράμματος ReConnect που σχεδιάστηκε για να προσελκύσει ταλαντούχες γυναίκες που έχουν εγκαταλείψει την αγορά εργασίας από 1 έως 5 χρόνια και θα ήθελαν να επιστρέψουν στην εργασία, με καθεστώς πλήρους απασχόλησης ή σε ευέλικτη βάση.

Το Gold Social Environmental Ethical Governance Award απονεμήθηκε στην Vodafone –για όγδοη φορά– για την εφαρμογή πολιτικών και προγραμμάτων που διέπουν το σύνολο της επιχειρηματικής της λειτουργίας και διασφαλίζουν την υπεύθυνη λειτουργία της.

Η κ. Ρούλη Χριστοπούλου, Υπεύθυνη Τμήματος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Συνεισφοράς της Vodafone Ελλάδας, δήλωσε σχετικά με τη διπλή αυτή βράβευση: «Στόχος της Vodafone, είναι να ανταποκρίνεται ουσιαστικά στις σημερινές προκλήσεις, παραμένοντας προσηλωμένη στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης για το σύνολο των δραστηριοτήτων της. Στο πλαίσιο αυτό, αποτελεί στρατηγική επιλογή η υιοθέτηση πολιτικών ίσων ευκαιριών και ενδυνάμωσης για τις γυναίκες που εργάζονται στην εταιρεία, στηρίζοντας παράλληλα διεθνείς και τοπικές πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε σχέση με την εκπαίδευση, την υγεία, την ασφάλεια και την εργασία.»

Η Vodafone είναι η πρώτη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα που αξιολογεί τη λειτουργία της με βάση τις αρχές του Μοντέλου SEE.G, το οποίο ταυτίζεται απόλυτα με τις αντίστοιχες αρχές και τη φιλοσοφία της Vodafone ως προς τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Η μεθοδολογία του μοντέλου αναφέρεται στην εφαρμογή όλων των απαιτήσεων του χώρου της ολικής ποιότητας και της επιχειρηματικής αριστείας υπό το πρίσμα της επιχειρηματικής ηθικής.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής - ΕΒΕΝ GR είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εκπροσωπεί το European Business Ethics Network και ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2005. Στόχος του είναι η προώθηση των αρχών της Επιχειρηματικής Ηθικής, της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και της Εταιρικής Διακυβέρνησης στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, στην ακαδημαϊκή κοινότητα, καθώς και σε εθελοντικούς οργανισμούς.

Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει την εμπορική διάθεση των cloud υπηρεσιών EpsilonNetBooksManagement, byVodafone, οι οποίες έρχονται να ενισχύσουν τον εκσυγχρονισμό και την ανταγωνιστικότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελεύθερων επαγγελματιών.

Οιυπηρεσίες EpsilonNetBooksManagementbyVodafone υποστηρίζουν, μεταξύ άλλων, σύστημα αγορών, πωλήσεων, τιμολόγησης και εισπράξεων, καθώς και τη διαχείριση αποθήκης, ενώ διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης σχέσεων με πελάτες και οργάνωσης πωλήσεων.

Οι νέες υπηρεσίες αξιοποιούν την τεχνολογία cloud, εξασφαλίζοντας την εργασία από απόσταση, καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες μηχανογράφησης με απλό, εύχρηστο και αξιόπιστο τρόπο, και μέσα από ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον εργασίας για τον χρήστη, ενώ παράλληλα εγγυώνται την ασφάλεια των δεδομένων της επιχείρησης χωρίς επιπλέον κόστος. Επιπλέον, μπορούν εύκολα να επεκτείνουν τις λειτουργίες τους μέσω του επιχειρησιακού μοντέλου payasyougrow, ώστε να προσαρμόζονται σε νέες ή διευρυμένες ανάγκες μιας επιχείρησης που αναπτύσσεται διαρκώς.

Οι υπηρεσίες EpsilonNetBooksManagementbyVodafone υποστηρίζονται από εξειδικευμένη και πλήρως εκπαιδευμένη δύναμη πωλήσεων, μια άρτια καταρτισμένη ομάδα τεχνικών συμβούλων που διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία τους, καθώς και από ομάδα προσωπικής εξυπηρέτησης που έρχεται να υποστηρίξει λύσεις προστιθέμενης αξίας, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες μίας δυναμικής επιχείρησης.

Η εμπορική διάθεση των υπηρεσιών ξεκινάει με άμεση διάθεση της υπηρεσίας EpsilonNetBooksManagement 1, byVodafone που απευθύνεται κυρίως στις μικρές επιχειρήσεις και στους ελεύθερους επαγγελματίες ενώ στο άμεσο μέλλον θα προστεθούν λύσεις, για μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

Η Εμπορική Διευθύντρια Εταιρικών Πελατών της Vodafone Ελλάδας, Κάτια Σταθάκη δήλωσε: «Οι υπηρεσίες EpsilonNetBooksManagementbyVodafone μπορούν να συμβάλουν αποφασιστικά στην οργάνωση, τον εκσυγχρονισμό και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων. Η Vodafone, ως πάροχος συνολικών λύσεων τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής για τις επιχειρήσεις, έχει ως στόχο όλες οι εταιρίες, μικρές ή μεγάλες, να είναι έτοιμες σήμερα να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του αύριο, με ευελιξία και αποτελεσματικότητα».

Ο Δήμος Αρταίων και η ΑΔΑΕ συνδιοργανώνουν, μαζί με το Επιμελητήριο Άρτας, τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας και το Σωματείο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης Άρτας την 5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κώστας Βάγιας».

Η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας αποτελεί πλέον θεσμό, που εμπιστεύονται κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι εκθέτες από όλη τη χώρα, ενώ η επισκεψιμότητα αυξάνεται διαρκώς. Πέρυσι πέρασαν τις πύλες της πάνω από 80.000 άνθρωποι, ενώ συμμετείχαν περίπου 100 εκθέτες.

Κύριος στόχος της προσπάθειας αυτής είναι να στηριχθεί η τοπική οικονομία, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι τιμολογιακή πολιτική των συμμετεχόντων θα κυμανθεί σε αρκετά χαμηλά επίπεδα, κατανοώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Για τον λόγο αυτό προσκαλούνται όλοι οι επαγγελματίες να δηλώσουν συμμετοχή στην 5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας, αλλά και στην παραδοσιακή Εμποροπανήγυρη που διεξάγεται παραπλεύρως της Έκθεσης, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες και επισκέπτες και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Πληροφορίες:

•Αρταίων Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α :Τηλ: 26810-78840/Fax:26810-75425/email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

More Articles ...

  tsiolis

podilata

 

 KarzPreveza