ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

Η οδική σύνδεση της Ιόνιας Οδού με τη Φιλιππιάδα, με την οποία θα επιτευχθεί η αποσυμφόρηση της κυκλοφοριακής κίνησης εντός του οικισμού της πόλης, προωθείται προς κατασκευή από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Συγκεκριμένα στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη δημοπράτηση του έργου με προϋπολογισμό με 1.450.000 ευρώ και όπως ανακοίνωσε στη συνεδρίαση της Επιτροπής ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης έχουν πλέον ολοκληρωθεί και οι διαδικασίες για την απαλλοτρίωση των εκτάσεων.

Άλλα οδικά έργα

Η Οικονομική Επιτροπή έλαβε επίσης και αποφάσεις και για άλλα έργα οδικών υποδομών. Αναλυτικά:

Εγκρίθηκαν οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση των έργων:

  • «Σύνδεση οδού Πετροπουλάκη με Περιφερειακή οδό Ιωαννίνων (β΄ φάση)».
  • «Σύνταξη μελέτης δρόμου παράκαμψης οικισμού Αμαράντου», προϋπολογισμού € 74.400
  • «Αποκατάσταση οδών σύνδεσης με την οδό Νιάρχου», προϋπολογισμού € 180.000

Αναδείχτηκαν οριστικοί ανάδοχοι για τα έργα:

  • Αποκατάσταση οδού και διευθέτηση υδάτων με την κατασκευή αναβαθμών στην Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης, προϋπολογισμού 186.000 ευρώ. Ανάδοχος: PROJEKT ANALYSIS I.K.E.
  • Άμεσες εργασίες προστασίας και διευθέτησης υδάτων στο τμήμα Ε.Ο. Ιωαννίνων- Άρτας από κόμβο Εγνατίας έως κόμβο Νεοκαισάρειας, με προϋπολογισμό 370.000 ευρώ. Ανάδοχος ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε.
  • «Διαμόρφωση δρόμου προσπέλασης στην περιοχή “Μεσούρα” Τ.Κ. Μιχαλιτσίου», προϋπολογισμού € 165.000. Ανάδοχος: ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
  • Αποκατάσταση βατότητας περιοχής Αγ. Γεωργίου στην επαρχιακή οδό Καταρράκτη- Βουργαρέλι, προϋπολογισμού 65.720 ευρώ. Ανάδοχος Σωτήρης Μάμαλης.

Αναδείχτηκαν προσωρινοί ανάδοχοι για τα έργα:

  • Ασφαλτοστρώσεις – βελτιώσεις συντηρήσεις οδικών τμημάτων σε περιοχές Δήμου Πάργας, προϋπολογισμού 217.500 ευρώ. Ανάδοχος: Άγγελος Τσιμπίκης.
  • Εργασίες διαγράμμισης στο Επ. Οδικό Δίκτυο Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ. Ανάδοχος Γεώργιος Οικονόμου.

Νέα μεγάλα έργα βελτίωσης των αγροτικών

υποδομών σε Άρτα- Πρέβεζα

Αποφάσεις για νέα έργα που αφορούν τη βελτίωση των αγροτικών υποδομών στις Π.Ε. Άρτας και Πρέβεζας έλαβε επίσης στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή.

Συγκεκριμένα:

  • Κατακυρώθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για τα: «Έργα βελτίωσης αντλιοστασίων Α/Σ 1 (Γλυκής) και Α/Σ Α4 (Κυψέλης)», προϋπολογισμού € 1.164.360. Ανάδοχος: Β.ΚΟΝΔΥΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
  • Κατακυρώθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για το έργο: Βελτίωση τμημάτων στραγγιστικού- αρδευτικού δικτύου περιοχής Αγ. Δημητρίου Πέτα Άρτας, προϋπολογισμού 75.000 ευρώ. Ανάδοχος: Σπυρίδων Ζιώβας.
  • Εγκρίθηκε η δημοπράτηση των έργων αναβάθμισης αντλιοστασίου Βίγλας ΓΟΕΒ πεδιάδας Άρτας, προϋπολογισμού 1.054.000 ευρώ.
  • Εγκρίθηκε η σύναψη προγραμματικής σύμβασης Περιφέρειας/Π.Ε. Άρτα με ΓΟΕΒ Πεδιάδας Άρτας για τα: «Έργα αναβάθμισης – αντλιοστασίου Βίγλας ΓΟΕΒ πεδιάδας» προϋπολογισμού 1.045.000 ευρώ.

Ενεργή συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στο

Παγκόσμιο Συνέδριο Ιωαννίνων για την Καινοτομία

Στα Ιωάννινα διοργανώνεται το διήμερο 17 και 18 Νοεμβρίου 2022 το Συνέδριο GLOBALINNOVATIONSUMMIT 2022, με την ενεργή συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου. Για την επιτυχή διοργάνωσή του συνεδρίου που έχει τίτλο: «Ιωάννινα: ένας τόπος καινοτομίας»,  υπήρξε στενή συνεργασία στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας της Περιφέρειας Ηπείρου με το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, τον Πρόεδρο κ. Σίμο Αναστασόπουλο  και τη Γενική Διευθύντρια του κ. Βενετία Κουσία.

Στην εισαγωγική εισήγηση του Συνεδρίου θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά παρουσία των ξένων συνέδρων το project του ΠΑΡΚΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ από το στέλεχος της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Νίκο Μπαλτογιάννη. Με πρόταση της Περιφέρειας έχουν προσκληθεί από τους οργανωτές να συμμετέχουν στο συνέδριο εκτός από τα στελέχη των ελληνικών εταιρειών και στελέχη των ξένων εταιρειών που βρίσκονται στα Ιωάννινα, συμπεριλαμβανομένου και του Dr. Jorg Rockenhauser επικεφαλής της επενδυτικής εταιρίας Permira.

Το συνέδριο οργανώνεται ετησίως με πρωτοβουλία του Οικονομικού Forum των Δελφών στην Αθήνα και την συνεργασία του GlobalFederationofCompetitiveCouncils (GFCC) με έδρα την Ουάσιγκτον και θα συμμετάσχουν ξένοι εμπειρογνώμονες και ειδικοί της καινοτομίας.  

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνης, ο οποίος   μαζί με τον Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Μωυσή Ελισάφ, θα καλωσορίσει όσους θα συμμετάσχουν στο συνέδριο.  

Συνεδριάζει την Πέμπτη (δια ζώσης)

το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 2 μ.μ. συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Διοικητήριο της Περιφέρειας, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

1. Επικύρωση πρακτικού – αποφάσεων της 11ης/19-9-2022, τακτικής, μέσω τηλεδιάσκεψης,, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.

2. Έγκριση Τεχνικού Προγράμματος Περιφέρειας Ηπείρου, έτους 2023.

3. Έγκριση 4 ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Περιφέρειας Ηπείρου, έτους 2022.

4. Έγκριση έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης Προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων της Περιφέρειας Ηπείρου, για το Γ΄ τρίμηνο του 2022.

5. Έγκριση θέσπισης πάγιου κατ’ αποκοπή χορηγήματος καθαριότητας, οικ. έτους 2023 (εισήγηση: Δ/νση Οικονομικών/ τμήμα προμηθειών)

6. Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου "Αγωγός Μεταφοράς Φυσικού Αερίου (ΑΦΑ) EASTMED - Ελληνικό Τμήμα", ΔΕ Κομποτίου & Αράχθου, Δήμος Νικολάου Σκουφά / Δ.Ε. Φιλοθέης & Αμβρακικού, Δήμος Αρταίων Π.Ε. Άρτας, Δ.Ε. Φιλιππιάδας, Δήμος Ζηρού / Δ.Ε. Λούρου & Ζαλόγγου, Δήμος Πρέβεζας / Δ.Ε. Φαναρίου, Δήμος Πάργας Π.Ε. Πρέβεζας, Δ.Ε. Μαργαριτίου & Πέρδικας, Δήμος Ηγουμενίτσας Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Ημερήσια Διάταξη Επιτροπής Περιβάλλοντος,

Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 11.00 π.μ. συνεδριάζει (αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου) η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

1. Γνωμοδότηση, επί του περιεχομένου του φακέλου Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου/δραστηριότητα (κατηγορίας Α2, ομάδα 7η & 10η «Έγκριση περιβαλλοντικών όρων εγκατάστασης πτηνοτροφικής μονάδας, δυναμικότητας 36.000 ορνιθίων κρεατοπαραγωγής, στην Τ.Κ. Μαρμάρων, Δήμου Ιωαννιτών, Π.Ε. Ιωαννίνων, Περιφέρειας Ηπείρου».

2. Γνωμοδότηση επί του περιεχομένου του φακέλου Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου/δραστηριότητα (κατηγορίας Α2, ομάδα 7η , α/α 1): «Εγκατάσταση πτηνοτροφικής μονάδας, δυναμικότητας 85.000 ορνιθίων κρεατοπαραγωγής, με υδρογεώτρηση, στην Τ.Κ. Καμαρίνας, Δ.Ε. Ζαλόγγου, Δήμου Πρέβεζας, Π.Ε. Πρέβεζας, Περιφέρειας Ηπείρου». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας είναι η εταιρεία: «ΓΙΩΤΗΣ-ΚΡΟΜΜΥΔΑΣ ΙΚΕ».

3. Γνωμοδότηση, επί του περιεχομένου του φακέλου Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου/δραστηριότητα (κατηγορίας Α2, ομάδα 6η & 1η ): «Νέα ξενοδοχειακή μονάδα 156 κλινών 4*, στη θέση «Βρέστα» Τ.Κ. Συβότων, Δ. Ηγουμενίτσας, Π.Ε. Θεσπρωτίας, Περιφέρειας Ηπείρου». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας είναι η εταιρεία: «IONIAN SEA DELIGT IKE».

4. Γνωμοδότηση, επί του περιεχομένου του φακέλου Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου/δραστηριότητα (κατηγορίας Α2, ομάδα 10η ): «Μικρό Υδροηλεκτρικό Έργο (ΜΥΗΕ) ρέματος 2 «Λευκοπόταμος», ισχύος 1,38 MW, στη Τ.Κ. Ανθοχωρίου, Δ.Ε. Μετσόβου, Δήμου Μετσόβου, Π. Ε. Ιωαννίνων, Περιφέρειας Ηπείρου». Φορέας πραγματοποίησης και λειτουργίας του έργου ή της δραστηριότητας είναι η εταιρεία: «ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΙΤΕΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Α.Ε.».

Εξετάσεις για Ειδική Άδεια Ταξί στην Π.Ε. Ιωαννίνων

Από την Διεύθυνση Μεταφορών Ιωαννίνων ανακοινώνεται ότι οι εξετάσεις για Ειδική Άδεια Ταξί θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 8.00 π.μ. στην αίθουσα εξετάσεων της Διεύθυνσης Μεταφορών Δομπόλη 30. Για τη συμμετοχή στις εξετάσεις οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υπογράψουν τη σχετική κατάσταση που έχει καταρτιστεί στη Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών (αρμόδιος: κ. Θωμάς Βαρδάκας).

e horos logo

  tsiolis

podilata

 Karta

 KarzPreveza

 

Στην Άρτα «ταξιδεύει» η παράδοση του Πωγωνίου μετά από πρόσκληση του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτης «Ο Σκουφάς» για παρουσίαση της Πωγωνίσιας Φορεσιάς.

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Πωγωνίου και τον Πολιτιστικό Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο Δελβινακίου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Απριλίου, στις 8:30μ.μ., στην Πνευματική Στέγη του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την Φιλόλογο κ. Βλάχου – Νόνη Λευκή για την ιστορία και τις ιδιαιτερότητες της Πωγωνίσια Φορεσιάς, θα προβληθεί σχετικό ντοκιμαντέρ ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Πωγωνίου κ. Αναστάσιος Γιούνης, ο Πρόεδρος του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτης κ. Νικόλαος Μπανταλούκας και ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Δελβινακίου κ. Μιχάλης Μάγκος. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί τιμητική βράβευση του τμήματος γυναικών.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με παραδοσιακούς χορούς και μουσική από το συγκρότημα του Κωνσταντίνου Λιόντου.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Ο ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΙΤΣΑΣ σε ανακοίνωσή του, αναφέρει:  "Κτηνοτρόφε, Κτηνοτρόφισσα,
Μετά το ΠΑΣΧΑ με τα  καλάθια “καπαμά” της κυβέρνησης ήρθαν και οι γαλακτοβιομηχανίες για να μειώσουν την τιμή του γάλακτος!!
Έτσι η «ΔΩΔΩΝΗ» μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού σ΄αυτή και τον κουρνιαχτό των εγκαινίων και των πανηγυρισμών για την επέκταση της βιομηχανίας,
για το ρεκόρ εξαγωγών φέτας, για τα νέα προϊόντα μας έστειλε την «λυπητερή». Στα τιμολόγια που πήραμε είδαμε να μειώνεται αναδρομικά (από τον Μάρτη) η
τιμή του γάλακτος στους βιοπαλαιστές κτηνοτρόφους που παράγουν μέχρι και 60 τόνους κατά τρία λεπτά!! Δεν θα σταματήσουν εδώ ετοιμάζουν και νέα
μείωση!! Η μείωση της τιμής θα προσθέσει νέες δυσκολίες ιδιαίτερα στους κτηνοτρόφους που είναι ήδη χρεωμένοι στις τράπεζες και δεν τα φέρνουν
βόλτα, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν την παραγωγή. Ήδη ένας στους δέκα κτηνοτρόφους έχει εγκαταλείψει την παραγωγή σύμφωνα και με τα
τελευταία στοιχεία του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ.
Με τον τρόπο αυτό προωθείται ο μόνιμος στόχος της ΚΑΠ της ΕΕ που είναι η συγκέντρωση της παραγωγής σε όλο και πιο λίγα χέρια και γι΄ αυτό κάθε
αναθεώρησή της είναι και χειρότερη από την προηγούμενη όπως και η τωρινή που ξεκίνησε αρχές του 2023.
Την ίδια στιγμή οι εξαγωγές της φέτας έφτασαν τα 605 εκατομμύρια ευρώ το 2022 έναντι 388 εκατομμυρίων ευρώ το 2019 και δείχνουν ότι η διαχρονική πολιτική της
εξωστρέφειας των προϊόντων «Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης» έχει να κάνει αποκλειστικά με τα κέρδη των γαλακτοβιομηχανιών και την βελτίωση της
θέσης τους στον παγκόσμιο ανταγωνισμό.
Παράλληλα η κυβέρνηση απορρίπτει το αίτημα μας για κατώτερες εγγυημένες τιμές στα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα επικαλούμενη το πλαίσιο της «ελεύθερης
αγοράς» την ίδια στιγμή που εξακολουθεί να προσφέρει «κατώτατα εγγυημένα κέρδη» στους εργολάβους που εκμεταλλεύονται τις Εθνικές οδούς και τα διόδια, στις
εταιρείες διαχείρισης των απορριμμάτων, στους βιομηχάνους που ασχολούνται με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας όπως τα φωτοβολταϊκά που έχουν εγγυημένη
τιμή.
Στην ανάπτυξη αυτή που κίνητρο έχει τα κέρδη των γαλακτοβιομηχανιών και όχι τις διατροφικές ανάγκες του λαού οι δικές μας ανάγκες και οι κόποι
μας δεν χωράνε.
Είναι καιρός να πούμε φτάνει πια. Μέσα από το σύλλογό μας και δυναμώνοντάς τον, φτιάχνοντας καινούργιους όπου δεν υπάρχουν να κάνουμε πράξη το σύνθημα των
αγώνων μας «ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ» γιατί δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από καμία κυβέρνηση που οδηγό έχει
την ΚΑΠ της ΕΕ.
 
Μέσα από την πείρα που συγκεντρώσαμε βγάλαμε το συμπέρασμα ότι μόνο όταν εμπιστευτήκαμε τη δύναμή μας και προχωρήσαμε σε αγώνες τοπικά, περιφερειακά
και πανελλαδικά σε συντονισμό με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων και έχοντας τη στήριξη του υπόλοιπου λαού που και αυτός υποφέρει, καταφέραμε να
αποσπάσουμε μικρές και οι μεγάλες ανάσες όπως το αφορολόγητο, τις ενισχύσεις- ψίχουλα για την κάλυψη της αύξησης των ζωοτροφών κλπ.
Το επόμενο διάστημα ο Σύλλογος θα προχωρήσει σε πλατιά ενημέρωση όλων των κτηνοτρόφων για να αποφασίσουμε την παραπέρα δράση μας, για
να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες μας και να απαιτήσουμε:
- Καμία μείωση στην τιμή του γάλακτος.
- Αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος.
- Μείωση του κόστους παραγωγής, με αφορολόγητο πετρέλαιο, μείωση της τιμής του ρεύματος, πλαφόν 0,07 ευρώ ανά κιλοβατώρα, κατάργηση του Χρηματιστηρίου Ενέργειας, του προστίμου ρύπων και του ΦΠΑ στις ζωοτροφές, στα αγροεφόδια και σε βασικά είδη για την ικανοποίηση αναγκών της λαϊκής οικογένειας.
- Κατώτατες εγγυημένες τιμές στο γάλα και το κρέας που θα ανταποκρίνονται στο κόστος παραγωγής, διασφαλίζοντας παράλληλα εισόδημα επιβίωσης και προσιτές τιμές των προϊόντων στη λαϊκή κατανάλωση.
- Επιδότηση στα αγροεφόδια και τις ζωοτροφές. Ενίσχυση για κάθε ζώο.
-Άμεση πληρωμή των κτηνοτροφικών - αγροτικών προϊόντων με την παράδοση.
- Όχι στις ελληνοποιήσεις γάλακτος και κρέατος που απορρέουν από την ΚΑΠ και τις υπογραφές των ελληνικών κυβερνήσεων στο πλαίσιο των συμφωνιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου.
- Σύνδεση των ενισχύσεων με την παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο.
- Αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να ασφαλίζει και να αποζημιώνει την παραγωγή και το φυτικό - ζωικό κεφάλαιο από όλους τους φυσικούς κινδύνους και νόσους στο 100%.
- Να απαγορευτεί κάθε δραστηριότητα των επιχειρηματικών ομίλων σε βοσκήσιμες εκτάσεις, δάση, δασικές εκτάσεις. Να μην υπάρξει αλλαγή του χαρακτήρα και χρήσης γης προς όφελος του κεφαλαίου.
- Όχι στις εξορύξεις υδρογονανθράκων που καταστρέφουν το περιβάλλον και κλέβουν τον πλούτο του λαού.
 
ΖΙΤΣΑ Μάιος 2023"

Κοντά στους Ηπειρώτες-εκθέτες στην διεθνή έκθεση Hermes Expo, η οποία έλαβε χώρα στο Old Bridge, Νιου Τζέρσει των ΗΠΑ, βρέθηκε ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού κ. Χρυσόστομος Δήμου.

Ο κ. Δήμου είχε την ευκαιρία σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους Ηπειρώτες-εκθέτες να διαπιστώσει και από κοντά το υψηλό επίπεδο παρουσίασης των προϊόντων. Επιπλέον, είχε τη δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις με στελέχη της Περιφέρειας Ηπείρου και του επιμελητηρίου Ιωαννίνων, από το οποίο έλαβε και αναμνηστική πλακέτα.

Τον χαιρετισμό του στην έναρξη της έκθεσης, ο κ. Δήμου συνεχάρη τον ιδρυτή και Πρόεδρο της Έκθεσης κ. Κοτρότσιο για την σημαντική συμβολή του στην προβολή της Ελλάδος και των επιχειρήσεων στην αγορά των ΗΠΑ. Τόνισε δε, ότι το ΠΣΗΕ παραμένει αρωγός στις προσπάθειες της Περιφέρειας, των Επιμελητηρίων και εν γενεί της επιχειρηματικής κοινότητας για την αποτελεσματική προώθηση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων τους.

Γραφείο Τύπου και επικοινωνίας

Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού (ΠΣΗΕ)

 
lllll.png

 

Η MarBella Collection είναι ένας αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός όμιλος με τρία ξενοδοχεία πολυτελείας 5*. Το MarΒella Corfu και το MarΒella Nido Suite Hotel & Villas βρίσκονται στην Κέρκυρα, και το MarΒella Elix, στο Καραβοστάσι Θεσπρωτίας.

Το MarBella Elix αναζητά επαγγελματία για τη θέση του Φύλακα

Αρμοδιότητες:

  • Υπεύθυνος στην διατήρηση της ασφάλειας του ξενοδοχείου

Προσόντα:

  • Προηγούμενη ανάλογη εμπειρία σε ξενοδοχείο 4* ή 5* θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
  • Άδεια Εργασίας Προσωπικού Ασφαλείας
  • Επιθυμητή η γνώση Αγγλικής γλώσσας
  • Εξωστρεφής και ευχάριστη προσωπικότητα
  • Άριστη ικανότητα επικοινωνίας, συνεργασίας και ομαδικό πνεύμα
  • Επαγγελματική συμπεριφορά

Παροχές:

  • Δυναμικό και εξελισσόμενο επαγγελματικό περιβάλλον
  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
  • Εποχιακή απασχόληση
  • Διαμονή και διατροφή

 

Κάνε την αίτησή σου εδώ και γίνε μέλος της MarBella Collection!

Στοιχεία Επικοινωνίας Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.

HR DEPARTMENT -MARBELLA COLLECTION

T +30 26610 71126

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.