Με ολόλευκες φανέλες και χωρίς το σήμα της ομάδας πάνω ενδέχεται να παραταχθεί την Κυριακή στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ ο Ηλυσιακός για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, όπως αναφέρει μερίδα του Τύπου. Μάλιστα το σχετικό αίτημα κατατέθηκε στην Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής.
goalpostΜε ολόλευκες φανέλες και χωρίς το σήμα της ομάδας πάνω ενδέχεται να παραταχθεί την Κυριακή στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ ο Ηλυσιακός για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, όπως αναφέρει μερίδα του Τύπου. Μάλιστα το σχετικό αίτημα κατατέθηκε στην Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής.

Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Θωμάς Μητρόπουλος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στη συγχώνευση-μετονομασία της ομάδας με το Αιγάλεω και φροντίζει να το δείχνει συνεχώς με τις κινήσεις του.Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη φωτογράφηση σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος την περασμένη Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές δεν φορούσαν την κλασσική κιτρινόμαυρη εμφάνιση αλλά μια μπλε χωρίς το σήμα της ομάδας.

Στο μεταξύ, ο Ερασιτέχνης Ηλυσιακός προσπαθεί με κάθε νομικό μέσο να σταματήσει τα σχέδια του Θωμά Μητρόπουλου για τη συγχώνευση του συλλόγου με το Αιγάλεω ενώ παράλληλα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της αθηναϊκής ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία, μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζουν αναξιόπιστους πωλητές τους Χριστοβασίλη-Μαρκάκη κάνοντας λόγο για ξεπούλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΨΥΧΗΣ

Από την λήξη του πρωταθλήματος μέχρι και σήμερα διαβάζουμε καθημερινά στην πλειοψηφία των αθλητικών και μη εφημερίδων για την πώληση της ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ αρχικά σε κάποιον άγνωστο και στην συνέχεια να αποκαλύπτεται ως αγοραστής ο γνωστός σε όλους Κος Μητρόπουλος της γνωστής “παράγκας” και όχι μόνο. Πωλητές οι αναξιόπιστοι Χριστοβασίλης Γιώργος και Μαρκάκης Ζαχαρίας.(Ενδεχομένως όμως ως άπειροι να εξαπατήθηκαν από δόλιες μεθόδους. Εάν έτσι συμβαίνει ως πράξη καλής θέλησης οφείλει ο συντοπίτης Κος Μαρκάκης Ζαχαρίας να προβεί σε αναστροφή της πώλησης των μετοχών του και την παραχώρησή τους στον Ερασιτέχνη Ηλυσιακό έτσι ώστε να εμποδίσει την διάλυση της ιστορικής μας ομάδας).

Στους εν λόγω “κυρίους” έχουμε να πούμε αρχικά τα εξής. Για όλους εμάς τους παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές του Ηλυσιακού το ήθος και η αξιοπρέπεια δεν μετριούνται ούτε εξαγοράζονται με μερικά επιπλέον μηδενικά στα ποσά των τραπεζικών λογαριασμών. “Κύριοι” ξεπουλήσατε την ομάδα, τον ιστορικό ΗΛΥΣΙΑΚΟ μας κρυφά, παρά τις διαβεβαιώσεις σας, στον Κο Μητρόπουλο και τώρα αυτός εκβιάζει με τις γνωστές μεθόδους του “ή κάνετε αυτό που σας λέω εγώ ή σας διαλύω από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας”;;;

Εμείς ως Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ δώσαμε την απάντησή μας στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στις 4/9/2008 όπου δηλώσαμε ρητά και κατηγορηματικά ότι όλοι όσοι μετέχουν σε τέτοιου είδους ενέργειες θα πληρώσουν ακριβά τις ενέργειες τους αυτές.

Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ανήκει στην Β’ Εθνική Κατηγορία και εκεί θα παραμείνει και θα αγωνίζεται.

Κε Υφυπουργέ Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη σας καλούμε να πάρετε θέση και έμπρακτα να αντιταχθείτε στις κακόβουλες ενέργειες εξαφάνισης του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ που είναι πρωτόγνωρες για το ποδόσφαιρο.

Ο μεγάλος ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ είναι ένας σύλλογος που δεν οφείλει σε κανέναν. Είναι ένα εργαστήρι αθλητισμού και αθλητικής παιδείας σε όλα τα επίπεδα. Βροντοφωνάζουμε όπως και στην επικεφαλίδα της επιστολής μας ότι

Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΨΥΧΗΣ

Μπορεί το μέλλον μας να είναι αβέβαιο εμείς όμως προσπαθήσαμε και προσπαθούμε για το καλύτερο.

“Κύριοι” Χριστοβασίλη Γιώργο, Μαρκάκη Ζαχαρία και μεγαλοπαράγοντα Μητρόπουλε Θωμά, σας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα μας βρείτε δυναμικά απέναντί σας σε κάθε ενέργεια σας που διακυβεύει τον αγωνιστικό προσανατολισμό και επιβουλεύεται την υπόσταση του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΜΑΣ της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Καλούμε όλους τους Ηλυσιώτες Ζωγραφιώτες τον δήμο να δώσουν ένα βροντερό, δυναμικό παρόν στην Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Ηλυσιακού που θα γίνει προσεχώς. Παραμένει σύνθημά μας ότι σ’ αυτή τη ζωή τίποτε δεν χαρίζεται τα πάντα κατακτιόνται με αγώνες και πάθος».
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

e horos logo

  tsiolis

podilata

 Karta

emailcontact

 

 

 KarzPreveza

 

Το έθιμο με τα κάλαντα του Λαζάρου αναβίωσε και φέτος, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, στο Δημαρχείο Ιωαννίνων.

Ο Γιώργος Μακρίδης μαζί με τον Δημήτρη Ξαξίρη κρατώντας ζωντανή την παράδοση και τα έθιμα του τόπου, με ένα καλάθι στολισμένο με λουλούδια και με τη συνοδεία των κουδουνιών, έψαλλαν πτυχές της ζωής του Λαζάρου στο Δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ.

Πρόκειται για ένα συμβολικό έθιμο που υμνεί την ανάσταση, τη νίκη της ζωής, την επικράτηση του φωτός στο σκοτάδι και την Άνοιξη.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, ευχαρίστησε τους κ. Μακρίδη και Ξαξίρη για την κίνηση αυτή, σημειώνοντας ότι «Μας δίνουν τη δυνατότητα να γιορτάσουμε τα έθιμα μας, ενόψει Πάσχα σε δύσκολες στιγμές για τον τόπο μας. Εύχομαι του χρόνου να γιορτάσουμε πιο πανηγυρικά».

 Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πρέβεζας ενημερώνει ότι την Δευτέρα 5-7-2021 θα ξεκινήσει ο πρώτος ψεκασμός των ελαιοδένδρων στα πλαίσια του προγράμματος Δακοκτονίας 2021, στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας
Η εποχή αυτή συμπίπτει με την περίοδο που ολοκληρώνεται η πήξη του πυρήνα του ελαιοκάρπου στις βρώσιμες ελιές ενώ έχει ξεκινήσει η πήξη του πυρήνα και στις ελαιοποιήσιμες, και επομένως έχουν ξεκινήσει οι “γόνιμες” δακοπροσβολές. 
 
 Ο ψεκασμός θα είναι δολωματικός, θα γίνει σε όλες τις Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα και θα διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα. Οι ακριβείς ημερομηνίες των ψεκασμών στις διάφορες Τοπικές Κοινότητες καθώς και η συνολική διάρκεια θα εξαρτηθούν και από τις καιρικές συνθήκες. 
 
 Οι περιοχές στις οποίες θα εφαρμοσθεί το πρόγραμμα είναι: 
Άγιος Γεώργιος, Άνω & Κάτω Ρευματιά, Άνω Ράχη, Αρχάγγελος, Άσσος, Βρυσούλα, Γαλατάς, Εκκλησιές, Θεσπρωτικό, Καμαρίνα, Κανάλι, Καστροσυκιά, Κοτσανόπουλο, Κρανιά, Κρυοπηγή, Λούρος, Μεγαδένδρο, Μελιανά, Μιχαλίτσι, Μυρσίνη, Μύτικας, Νέα Κερασούντα, Νέα Σαμψούντα, Νέα Σινώπη, Νικολίτσι, Νικόπολη, Παπαδάτες, Πολυστάφυλο, Ριζά, Ριζοβούνι, Ρωμιά, Σκιαδάς, Σφηνωτό, Τρίκαστρο, Φλάμπουρα, Χειμαδιό, Ωρωπός.  
 Καλούμε τους ελαιοπαραγωγούς: 
1. Να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις των συνεργείων στις Τοπικές Κοινότητες για τις ακριβείς ημερομηνίες ψεκασμού των περιοχών τους. 
2. Να έχουν ανοιχτά τα ελαιοκτήματα για να υπάρχει πρόσβαση των συνεργείων ψεκασμού.  
3. Να συνεργάζονται με οποιονδήποτε τρόπο με τα συνεργεία και με την υπηρεσία για την αποτελεσματικότερη εκτέλεση του προγράμματος.  
 
 Ο Προϊστάμενος Δ/νσης
 
 ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΓΕΡΗΣ
 

Στις 24 Ιανουαρίου 2021 συναντήθηκε ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού κ. Χρυσόστομος Δήμου με τον Ελληνο-αμερικανό γερουσιαστή της πολιτείας του RhodeIsland κ. Λεωνίδα Ραπτάκη. Η συνάντηση έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο στην πόλη Westerly, RI. Ο κ. Δήμου ενημέρωσε τον κ. Ραπτάκη για το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο που ετοιμάζει η ΄Ενωση Παγκοσμίων Ελληνικών Εθνικοτοπικών Οργανώσεων (ΠΣΕΕΟ) και το οποίο προγραμματίζεται για την 1η Αυγούστου 2021 στην Αθήνα. Ακόμη ο κ. Δήμου ενημέρωσε τον κ. Ραπτάκη για τις προσπάθειες που κάνει το Συμβούλιο στον χώρο της προώθησης των νεοφυών επιχειρήσεων. Οι δύο άντρες συζήτησαν και για το θέμα της συνεργασίας της ΠΑΔΕΕ και του Συμβουλίου.

Ο κ. Ραπτάκης από την πλευρά του ενημέρωσε τον κ. Δήμου για την συμμετοχή κυβερνητικών αξιωματούχων από το κρατίδιο του RhodeIsland στη νέα κυβέρνηση του νέου Προέδρου των ΗΠΑ JoeBiden, για τον οποίο είναι πεπεισμένος ότι θα έχει θετική επίδραση στις Ελληνοαμερικανικές σχέσεις.

 

 

Γραφείο Τύπου και επικοινωνίας

Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού (ΠΣΗΕ)

Την Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και διενεργήθηκαν οι αρχαιρεσίες, για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαγορίου. Μετά τη λήξη των αρχαιρεσιών τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συγκροτήθηκαν σε σώμα, με την θέση του Προέδρου να καταλαμβάνει ο Γιώργος Κωστάκης, ενώ Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Βασίλης Ρέμος, Γραμματέας η Λένα Καραγιάννη, Ταμίας η Λίνα Μπέκα και μέλη οι Νίκος Κουτσούπας, Ελεάννα Τσουμάνη και Χρήστος Μουρεχίδης. Σε κοινή τους δήλωση, όλα τα μέλη του νέου ΔΣ, τόνισαν ότι θα τιμήσουν την ψήφο των συναδέλφων και με όρεξη, επιμονή και με την βοήθεια καθενός μέλους της Ένωσης, οραματίζονται να υλοποιήσουν γρήγορα και ευέλικτα προτάσεις και ιδέες, από όπου και αν προέρχονται, οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του συνόλου των τουριστικών επιχειρήσεων του Ζαγορίου. Τέλος, ευχαρίστησαν τα απερχόμενα μέλη του ΔΣ για την προσφορά τους στην Ένωση και δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν την προσπάθεια και την συνεργασία σε όλα τα σημεία για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου στην περιοχή.

Πωλείται οικοδομήσιμο γωνιακό οικόπεδο 1.300 τ.μ. στην Ελεούσα Ιωαννίνων επί της οδού Σωκράτη Νο 16 στην τοποθεσία Πλήχτες. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο Τηλ.6947373713.
._2.jpg._3_1.jpg