ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μία νεαρή ηπειρώτισσα η Ράνια Μπέλλου με καταγωγή από την Πρέβεζα, διακρίνεται ιδιαίτερα στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον Δήμο Ζωγράφου στην Αθήνα. Η δήμαρχος κα Καφατσάκη Τίνα αναγνωρίζοντας το σημαντικό κοινωνικό έργο που έχει επιτελέσει μέσα από μία σειρά δράσεων αλλά και την συμβολή της στην οργάνωση των κοινωνικών δομών του Δήμου την όρισε αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Η ίδια σε δήλωσή της ευχαριστεί ιδιαίτερα την δήμαρχο για την τιμή που της έκανε να της εμπιστευτεί ένα τόσο κρίσιμο και νευραλγικό πόστο σε εποχές οξύτατης κοινωνικοοικονομικής κρίσης αλλά και τους δημότες Ζωγράφου που την εμπιστεύτηκαν πριν από περίπου 2,5 χρόνια με την ψήφο τους. Επισημαίνει ότι έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνει θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση, στον τομέα των αρμοδιοτήτων της.

Στην απόφαση της Δημάρχου σχετικά με τις αρμοδιότητες που αναλαμβάνει ως νέα αντιδήμαρχος Δήμου Ζωγράφου, αναφέρονται τα εξής: “ HΔήμαρχος Ζωγράφου ορίζει  Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών, τη σύμβουλο της πλειοψηφίας Ουρανία (Ράνια) Μπέλλου,με θητεία μέχρι τη λήξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και της μεταβιβάζει καθ’ ύλην τις παρακάτω αρμοδιότητες:

1. Την εποπτεία και ευθύνη θεμάτων του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Εφαρμογής Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων 

2. την υπογραφή και τη  χορήγηση αδειών, πιστοποιητικών, βεβαιώσεων, την έκδοση αποφάσεων και όλων των απαιτούμενων εγγράφων που σχετίζονται με τις αναφερόμενες υπηρεσίες.

3. Την τέλεση πολιτικών γάμων. Την αρμοδιότητα αυτή διατηρεί και η ίδια η Δήμαρχος”.

 

Εμείς δεν έχουμε παρά να τις ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο της.

aimilios

  karta

tsiolis

podilata

pamvotisnew

 KarzPreveza

 

Ο πάντα δραστήριος Σύνδεσμος Ηπειρωτών Δήμου Ζωγράφου “Η ΗΠΕΙΡΟΣ” διοργανώνει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ζωγράφου, Ανακρέοντος 60 και θα αρχίσει στις 10.45 το πρωί.
Όπως αναφέρεται στην σχετική πρόσκληση, στο πλαίσιο της κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα τιμηθούν για την προσφορά προς τον Σύνδεσμο, το Πολιτισμό και τη χώρα, οι εξής: Ο κ. Απόστολος Κ. Μπίσας, διευθυντής Ουρολογικής Κλινικής στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο και Πρόεδρος του εξωραϊστικού Συλλόγου Μετσόβου και ο κ. Νικόλαος Δ. Βιτάλης τ. διευθυντής Οικονομικού Ελέγχου της ΔΕΗ, π. Νομάρχης, μέλος του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

Το γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης Δήμου Ζηρού ενημερώνει ότι: Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, δίνεται παράταση ως τις 16 Ιανουαρίου δίνεται για τους νέους γεωργούς με σκοπό την οριστικοποίηση των ηλεκτρονικών αιτήσεων για την εγκατάσταση τους στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων. Αντίστοιχα, παρατείνεται έως τις 30 Ιανουαρίου η ημερομηνία προσκόμισης του φακέλου σε έντυπη μορφή στις οικείες Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.


Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Νομού Τρικάλων σε ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι "διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στην πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων, στο γραφικό Μέτσοβο και την ξακουστή Ζίτσα με τα αξιοθέατά της. Στην πόλη των Ιωαννίνων θα γίνει περιήγηση στο κάστρο με το πρόσφατα εγκαινιασμένο -από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας- μουσείο της αργυροτεχνίας, στο βυζαντινό μουσείο και στο μουσείο του Ασλάν Πασά. Στη συνέχεια θα γίνει επίσκεψη στο νησί του Αλή Πασά και στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων.

Δηλώσεις συμμετοχής :
Πρόεδρος: Νίκη Χύτα 6937385053
Γραμματέας: Αθηνά Οικονόμου 6978948775
Ταμίας: Παναγιώτης Φλώρος 6977672318"

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων σε ανακοίνωσή ου αναφέρει ότι: "Συμμετέχει στη δράση «Εβδομάδα Συγκέντρωσης Φαρμάκων» που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του  Δήμου Ιωαννιτών, για τις μεγάλες ανάγκες που αντιμετωπίζει το Κοινωνικό Φαρμακείο Αλληλεγγύης της πόλης μας.

Η συγκέντρωση των φαρμάκων θα πραγματοποιείται τις πρωινές ώρες από τις 10 έως τις 14 Οκτωβρίου στο θυρωρείο του κτηρίου Διοίκησης (Μεταβατικό Κτήριο).   

Παρακαλώ θερμά για τη συμμετοχή όλων μας στη συγκεκριμένη δράση και πρωτοβουλία.

Ο Πρύτανης

Καθηγητής Γεώργιος Δ.Καψάλης"       

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο φεστιβάλ χορωδιών στην Πανηπειρωτική. Χοροδιδάσκαλος ο Βαγγέλης Κώτσος

Τα πολυκαταστήματα JUMBO ζητούν για το κατάστημα στην Πρέβεζα στην περιοχή του Λούρου, Υπεύθυνο Τμήματος.

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-62274075-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');