ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μετά τον κ. Κώστα Παπαδιώτη και ο κ. Βασίλειος Κώνστας δήλωσε την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη "Δήμος για τον Πολίτη" με επικεφαλής τον πρώην δήμαρχο Ζηρού κ. Δημήτριο Γιολδάση. Ο κ. Κώνστας διαφώνησε με τον τρόπο που χειρίστηκε η παράταξη θέμα που έφερε για τη λειτουργία της δομής φιλοξενίας προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο "Πετροπουλάκη" αλλά και για τον τρόπο που αντιλαμβάνεται τις δημοκρατικές διαδικασίες ο επικεφαλής, τον οποίο κατηγορεί για ανεπάρκεια και έλλειψη ηγετικών προσόντων, τουλάχιστον έτσι όπως τα εννοεί ο ίδιος. Πρέπει να σημειωθεί ότι πριν αρχίσει να διαβάζει την επιστολή ανεξαρτητοποίησής του στο σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου, ο επικεφαλής της παράταξης κ. Δημήτριος Γιολδάσης αποχώρησε διακριτικά από την αίθουσα και δεν επέστρεψε καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης. Η επιστολή που ανέγνωσε και την οποία γνωστοποίησε μέσω της σελίδας του στα social media, αναφέρει τα εξής:  

 

"Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου
Αγαπητοί συνάδελφοι
Πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2020 συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ζηρού.
Ήταν μια σημαντική συνεδρίαση κυρίως γιατί μετά από πρόταση της παράταξής μας συζητήθηκε το μείζον θέμα της Δομής φιλοξενίας προσφύγων που λειτουργεί στο Δήμο Ζηρού.
Λόγω ανωτέρας βίας δεν μπόρεσα να παραβρεθώ δεδομένου ότι ο ιός της γρίπης με είχε καθηλώσει στο κρεβάτι.

Όταν μου ανακοινώθηκε, έξι ημέρες πριν τη συνεδρίαση, η απόφαση του επικεφαλής της παράταξης να τεθεί το εν λόγω θέμα στην συνεδρίαση, εξέφρασα τις επιφυλάξεις μου για τον λίγο χρόνο που είχαμε προκειμένου να συγκεντρώσουμε στοιχεία, να τα επεξεργαστούμε, να διατυπώσουμε επιχειρήματα και να καταλήξουμε ως παράταξη στην τελική τεκμηριωμένη πρόταση.
Επισήμανα τον κίνδυνο, λόγω χρονικής πίεσης και ενδεχόμενης πλημμελούς προετοιμασίας, να μην ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του θέματος και να εκτεθούμε έναντι των Δημοτών.
Η διαβεβαίωση που έλαβα ήταν πως ο επικεφαλής της παράταξης είχε τα στοιχεία που χρειάζονταν, τα οποία ζήτησα να μου αποσταλούν στο email προκειμένου να τα μελετήσω και να τα αξιολογήσω για να καταθέσω στην παράταξη την άποψή μου, τα επιχειρήματά μου και τις προτάσεις μου.
Δυστυχώς τα στοιχεία δεν μου στάλθηκαν ποτέ.
Όταν ζήτησα εξηγήσεις από την ηγεσία της παράταξης η απάντηση που έλαβα ήταν πως δεν υπήρχαν στοιχεία και πως δεν απαιτούνταν γιατί θα τοποθετούνταν ο επικεφαλής ο οποίος γνώριζε πολύ καλά το θέμα.
Το γεγονός πως παρότι έλαβα διαβεβαίωση για ύπαρξη στοιχείων και με αυτή την προϋπόθεση συναίνεσα στην κατάθεση του θέματος ενώ τελικά στοιχεία δεν υπήρχαν αποτέλεσε το πρώτο ατόπημα το οποίο θεώρησα ότι ήταν σε προσωπικό επίπεδο και παρότι δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε, το παρέβλεψα για το καλό της παράταξης.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης αξιόπιστοι φίλοι της παράταξης, τους οποίους εμπιστεύομαι απόλυτα και οι οποίοι παρευρίσκονταν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, επικοινώνησαν μαζί μου και μου εξέφρασαν την έντονη απογοήτευση για τον χειρισμό του θέματος τονίζοντας ότι η παράταξή μας εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και απροετοίμαστη για μια τόσο σοβαρή συζήτηση.
Μου είπαν δηλαδή ότι η εισήγηση επί του θέματος ήταν απογοητευτική, η έλλειψη στοιχείων και επιχειρημάτων εμφανής, η διάθεση για ουσιαστική αντιπολίτευση ανύπαρκτη με αποκορύφωμα την μη κατάθεση συγκεκριμένης πρότασης για ψήφιση.
Αυτό αποτέλεσε το δεύτερο και μεγαλύτερο ατόπημα το οποίο δεν μπορούσα να παραβλέψω ούτε να συγχωρήσω γιατί έβλαψε ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία και το κύρος της παράταξης και κατ’ επέκταση και όλων των μελών της.

Ο επικεφαλής της παράταξης με τους χειρισμούς του δεν κατάφερε ούτε στο ελάχιστο να αναγκάσει τον Δήμαρχο να δώσει εξηγήσεις για όσα δεν έχει θελήσει ή δεν έχει μπορέσει να κάνει τόσα χρόνια ώστε να μετατρέψει τη δομή φιλοξενίας από πρόβλημα σε πηγή πολλαπλού οφέλους προς την τοπική κοινωνία.
Δεν κατάφερε να θέσει προ των ευθυνών του ένα Δήμαρχο ο οποίος είχε συναινέσει στην ίδρυση της Δομής και παρά την αρχική του διαβεβαίωση για προσωρινή λειτουργία της, τελικά αποδέχθηκε τη μόνιμη λειτουργία και την αύξηση του αριθμού των προσφύγων πολύ πάνω από το προβλεπόμενο όριο χωρίς ανταποδοτικά οφέλη, χωρίς να εξασφαλίσει αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης στα Κέντρα Υγείας του Δήμου, χωρίς να επιτύχει ενίσχυση των Αστυνομικών δυνάμεων για να βελτιώσει το επίπεδο ασφάλειας των Δημοτών , αλλά αντίθετα ως Δήμος παρέχει στη Δομή υπηρεσίες, όπως η συλλογή των απορριμμάτων, οι οποίες επιβαρύνουν οικονομικά τους Δημότες.

Μετά από όλα αυτά ζήτησα να συνεδριάσει άμεσα η παράταξη προκειμένου να συζητήσουμε το συγκεκριμένο θέμα αλλά και άλλα γενικότερα προβλήματα που εμφανίζουμε, να εκτιμήσουμε την υπάρχουσα κατάσταση, να προβούμε στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις και να αλλάξουμε στρατηγική ώστε η παράταξη να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.
Την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου στη συνεδρίαση της παράταξης κατέθεσα τους προβληματισμούς μου και αντί να συζητήσουμε επ’ αυτού δέχθηκα από τον επικεφαλής μια αδικαιολόγητη προσωπική επίθεση με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς περί εκ μέρους μου μειωμένης αντίληψης, περί πολύ χαμηλού επιπέδου συζήτησης κ.λπ.
Στη μέχρι τώρα πορεία μου, παρότι έχω περάσει από πολύ δύσκολες Υπηρεσιακές καταστάσεις δεν έχω επιτρέψει σε κανένα να με προσβάλλει και φυσικά δεν προτίθεμαι να το επιτρέψω σε κάποιον ο οποίος σε μια πρωτοφανή εκδήλωση αχαριστίας αντί να αναγνωρίσει την προσφορά μου στην παράταξη με στοχοποιεί και μου αποδίδει τους παραπάνω χαρακτηρισμούς.
Το αποκορύφωμα όλων ήταν ότι μου καταλόγισε, και μάλιστα δύο φορές, πως εγώ αποτελώ το μοναδικό πρόβλημα της παράταξης, η οποία κατά τα άλλα λειτουργεί άψογα.
Με αυτά τα δεδομένα και αφού με θεωρούσε ως το μοναδικό πρόβλημα της παράταξης του ζήτησα να καταθέσει πρόταση διαγραφής μου και να προχωρήσει στην προβλεπόμενη δημοκρατική διαδικασία ώστε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης να ψηφίσουν και να αποφανθούν επ’ αυτού.
Δήλωσα βεβαίως ότι θα αποδεχόμουνα την απόφαση της ολομέλειας όποια και αν ήταν αυτή.
Δεν το έπραξε ποτέ, αποδεικνύοντας πόσο υπολογίζει την άποψη των Δημοτικών Συμβούλων αλλά και πόσο πιστεύει στην τήρηση των Δημοκρατικών διαδικασιών.

Πιστεύω ακράδαντα πως η πρόοδος έρχεται μέσα από τη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων και όπως είναι αυτονόητο με έναν επικεφαλής ο οποίος διακατέχεται από αντίθετη νοοτροπία και χαρακτηρίζει πρόβλημα την κατάθεση κάθε διαφορετικής άποψης, εγώ δεν μπορώ να συνυπάρξω.
Δεν μπορώ να συνυπάρξω γιατί από τη μακροχρόνια άσκηση Διοίκησης στον Δημόσιο Τομέα, και μάλιστα από θέσεις υψηλής ευθύνης, έχω διαπιστώσει ότι καλός και επιτυχημένος Ηγέτης είναι αυτός που αξιοποιεί όλους τους συνεργάτες του ανάλογα με τα προσόντα και τις δυνατότητές τους και όχι μόνο ένα στενό κύκλο συνεργατών του με τους οποίους συνδέεται με ιδιαίτερη προσωπική σχέση.
Καλός Ηγέτης είναι αυτός που στις επιτυχίες αποδίδει τα εύσημα στους συνεργάτες του και στις αποτυχίες αναλαμβάνει την ευθύνη, αναλύει την κατάσταση και προβαίνει σε διορθωτικές κινήσεις δίνοντας χώρο σε νέες ιδέες και δεν παραμένει αγκιστρωμένος στην θέση του επιμένοντας στο ίδιο μοντέλο διοίκησης που έχει οδηγήσει δις στην αποτυχία.

Γνωρίζω ότι σε αυτή την πολιτική μου απόφαση κάποιοι θα αντιδράσουν, αλλά θα ήθελα να προειδοποιήσω όσους εξ ’αυτών επιχειρήσουν να μου αποδώσουν μομφή και να διασπείρουν ανυπόστατες φήμες, να μην βιαστούν να το πράξουν γιατί θα διαψευστούν πανηγυρικά και σε ενδεχόμενη προσβολή της τιμής και της αξιοπρέπειάς μου θα υποστούν και τις ανάλογες συνέπειες.
Το μέλλον του Δήμου μας όμως δεν πρέπει να το καθορίσουν αυτοί οι ελάχιστοι, πρέπει να το καθορίσουν οι πολλοί αξιόλογοι συνυποψήφιοι που γνώρισα κατά την προεκλογική περίοδο, άλλοι εκ των οποίων εκλέχτηκαν και άλλοι όχι, και οι οποίοι αποτελούν κεφάλαιο για τον τόπο μας αλλά δυστυχώς μετεκλογικά οι περισσότεροι εξ’ αυτών έχουν τεθεί από την παράταξη στο περιθώριο.
Πίστευα και πιστεύω ακόμη πως μαζί τους, αλλά και με όσους άλλους έχουμε κοινή θεώρηση των πραγμάτων και τις ίδιες ανησυχίες για το μέλλον του τόπου μας, θα μπορέσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση προς το καλύτερο.

Επί του παρόντος είμαι υποχρεωμένος να κάνω αυτό που μου επιτάσσει η συνείδησή μου και το οποίο εν προκειμένω συμπίπτει με την άποψη της συντριπτικής πλειοψηφίας όλων όσων με εμπιστεύτηκαν, με στήριξαν, με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έδωσαν τη δυνατότητα να είμαι μέλος αυτού του Δημοτικού Συμβουλίου.
Όλους αυτούς που με επέλεξαν να τους εκπροσωπώ, αλλά και γενικότερα όλους τους συνδημότες μου, τους διαβεβαιώνω ότι καμία παράταξη και κανένας παράγοντας δεν θα με φιμώσει.
Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, ως Ανεξάρτητος πλέον Δημοτικός Σύμβουλος, για ένα καλύτερο μέλλον του τόπου μας ασκώντας ουσιαστική και δημιουργική αντιπολίτευση, υπερψηφίζοντας κάθε θέμα που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση του Δήμου μας και καταψηφίζοντας ταυτόχρονα κάθε τι που θα κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

 

Φιλιππιάδα 12-02-2020

Μετά τιμής

Βασίλειος Ευθ. Κώνστας

 


Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

 


Δήμου Ζηρού"

 

Μετά και την παραίτηση του κ. Βασίλειου Κώνστα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην άσκηση του αντιπολιτευτικού της έργο η παράταξη "Δήμος για τον Πολίτη" είναι πολλά, ενώ υπάρχουν έντονες φήμες ότι κι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της συγκεκριμένης παράταξης, είναι δυσαρεστημένοι από τον τρόπο που λειτουργεί η παράταξη και σχέδτονται το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν στον δρόμο που χάραξε πρώτος ο Κώστας Παπαδιώτης και ακολούθησε τώρα και ο Βασίλειος Κώνστας. 

e horos logo

  tsiolis

podilata

 Karta

 KarzPreveza

 

Το έθιμο με τα κάλαντα του Λαζάρου αναβίωσε και φέτος, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, στο Δημαρχείο Ιωαννίνων.

Ο Γιώργος Μακρίδης μαζί με τον Δημήτρη Ξαξίρη κρατώντας ζωντανή την παράδοση και τα έθιμα του τόπου, με ένα καλάθι στολισμένο με λουλούδια και με τη συνοδεία των κουδουνιών, έψαλλαν πτυχές της ζωής του Λαζάρου στο Δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ.

Πρόκειται για ένα συμβολικό έθιμο που υμνεί την ανάσταση, τη νίκη της ζωής, την επικράτηση του φωτός στο σκοτάδι και την Άνοιξη.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, ευχαρίστησε τους κ. Μακρίδη και Ξαξίρη για την κίνηση αυτή, σημειώνοντας ότι «Μας δίνουν τη δυνατότητα να γιορτάσουμε τα έθιμα μας, ενόψει Πάσχα σε δύσκολες στιγμές για τον τόπο μας. Εύχομαι του χρόνου να γιορτάσουμε πιο πανηγυρικά».

Τις τελευταίες ημέρες έχει ανοίξει ένας διάλογος για την τιμή γάλακτος που θα εισπράξει φέτος ο παραγωγός από τις γαλακτοκτομικές εταιρίες και βιομηχανίες. Δυστυχώς κι εδώ ακούγονται πολλές ανακρίβειες που έχουν μπερδέψει τους παραγωγούς. Ενώ γίνεται λόγος και καλλιεργούνται προσδοκίες στους παραγωγούς ότι η τιμή του γάλακτος θ' ανέβει και μπορεί να φτάσει ακόμη και το 1 ευρώ το κιλό με μέση τιμή τα 94 λεπτά, αυτό είναι η μισή αλήθεια. Όταν, κυρίως οι μικροπαραγωγοί, συζητούν με εμπόρους και εκπροσώπους γαλακτοβιομηχανίων για την τιμή που εκτιμούν ότι θα ισχύει από το φθινόπωρο, απογοητεύονται πλήρως καθώς τους λένε ότι θα είναι μόλις τα 77 λετπά το κιλό. Δηλαδή θα υπάρχει αύξηση 2 λεπτά, από τα 75 που πουλούσαν την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Ποια είναι όμως η αλήθεια; Όπως μας ενημέρωσαν από μεγάλη γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου στην οποία απευθυνθήκαμε, όντως η τιμή του γάλατος και ειδικά του πρόβειου, εκτιμάται ότι λόγω αυξημένης ζήτησης και κορωνοϊού, θ' ανέβει αλλά η αύξηση δεν αφορά τους μικροπαραγωγούς. Θα την εισπράξουν όσοι διαθέτουν προς πώληση πάνω από 20 τόνους ετησίως και η ποιότητα του γάλα΄κτος πληροί συγκεκριμένες υψηλές προδιαγραφές. Για όλους τους υπόλοιπους η τιμή θα παραμείνει στα περυσινά επίπεδα ίσως αυξημένη κατά 1 ή το πολύ 2 λεπτά το κιλό, όπως προαναφέραμε. 

Όπως ανακοίνωση η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας "Πραγματοποιήθηκε (Τρίτη 16 Απριλίου 2019) συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΣΕ με εκπροσώπους των Ομοσπονδιών – μελών της ΠΣΕ μετά από πρόσκληση του ΔΣ της Πανηπειρωτικής «για μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων, για τα προβλήματα της Ηπείρου και τα θέματα που απασχολούν την Ηπειρωτική αποδημία».

Στη συνάντηση κυριάρχησε η διάθεση και θέληση όλων να συμβάλουν αποφασιστικά, όχι μόνο στη σφυρηλάτηση δεσμών συνεργασίας και δράσης, αλλά και αγωνιστικής τακτικής για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν τα σωματεία και εν γένει την ηπειρώτικη αποδημία.
Από την Ομοσπονδία Ραδοβιζινών Άρτας συμμετείχε ο Γεώργιος Κουρτέσας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο οποίος τόνισε την αναγκαιότητα προβολής των θεμάτων της περιοχής, καθώς επίσης και την αναγκαιότητα ανάδειξης των πολιτιστικών μνημείων της. Επίσης πως αναγκαία καθίσταται η συμμετοχή της Πανηπειρωτικής στις εκδηλώσεις της περιοχής (Σέλτσο, Καραϊσκάκεια κλ.). Ενημέρωσε την Πανηπειρωτική για την προσπάθεια αναστήλωσης της γέφυρας του Κοράκου και ζήτησε οι σχέσεις της Πανηπειρωτικής με την τοπική διοίκηση να είναι άμεσες και συχνές.
Ακολούθησε ο Χρήστος Λαναράς, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τζουμερκιωτών, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Τζουμέρκα και ιδιαίτερα το πρόβλημα της συγκοινωνίας και την αναγκαιότητα κατασκευής νέου οδικού δικτύου. Επίσης τόνισε πως φέτος «…θα περπατήσουμε, θα διαβούμε το γεφύρι της Πλάκας που άρχισαν ήδη οι εργασίες αναστήλωσής του», και στάθηκε στην ιδιαίτερη συμβολή της ΠΣΕ στις διαδικασίες λήψης απόφασης για τα έργα. Επίσης ζήτησε, αναφερόμενος και στην προηγούμενη θετική εμπειρία, να συμμετέχουν τα μέλη του ΔΣ της ΠΣΕ στα ΔΣ και τις Γενικές Συνελεύσεις των Ομοσπονδιών και των Συλλόγων.
Από την Ομοσπονδία Καλαμά μίλησε ο πρόεδρος Κώστας Στεργίου και τόνισε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, κυρίως περιβαλλοντικά, εξόρυξης υδρογονανθράκων, εγκατάστασης ανεμογεννητριών και μόλυνσης του Καλαμά. Τα χαρακτήρισε μείζονα προβλήματα, ζοφερά, που αφορούν το μέλλον του τόπου και ζήτησε την ενεργή συμμετοχή της Πανηπειρωτικής για την επίλυση αυτών των προβλημάτων.
Από την Ομοσπονδία Μουργκάνας μίλησε ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου Δημήτρης Κανακόπουλος. Πρότεινε τα ψηφίσματα της Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανηπειρωτικής να κοινοποιούνται στις Ομοσπονδίες και αυτές ακολούθως να ενημερώνουν τα σωματεία. Επίσης, να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στο τμήμα της νεολαίας αναδεικνύοντας την θετική εμπειρία από τα 2 τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5, που διοργάνωσαν αδελφότητες και κατέθεσε προτάσεις για την προώθηση βιβλίων που αφορούν την Ήπειρο και ιδιαίτερα την περιοχή της Μουργκάνας.
Τέλος, από την Ομοσπονδία Κόνιτσας μίλησε ο πρόεδρος Μιχάλης Μαρτσέκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα διάσωσης των Κοινοτικών Αρχείων, στο σοβαρότατο ζήτημα της αξιοποίησης των Κληροδοτημάτων και στην άμεση επαφή της Συνομοσπονδίας με όλες τις αποδημικές οργανώσεις του ελληνισμού, όπου γης.
Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση και ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας τόνισε πως ο ίδιος προσωπικά και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο είναι πάντα στη διάθεση όλων των πατριωτών και οπωσδήποτε με πνεύμα κατανόησης και ηπειρώτικης ομοθυμίας από κοινού θα «παλέψουμε και θα επιλύσουμε τα προβλήματα μέσα στα πλαίσια της δημοκρατικής και αγωνιστικής συμπεριφοράς». Δεσμεύτηκε δε, για την συστηματική και οργανωμένη θεματική συνέχιση της επαφής με τις Ομοσπονδίες.
 
Το Γραφείο Τύπου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας"

 

Ο ΑΟ BUDO σε συνεργασία με την ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ , διοργανώνει το προσεχές τριήμερο 24-26/7 τρείς Πανελλήνιους αγώνες σκοποβολής IPSC μόνο για εφήβους και νεανίδες. Οι αγώνες αυτοί ήταν αρχικά

προγραμματισμένοι να γίνουν με πλήρεις τις κατηγορίες και σε διαφορετικές ημερομηνίες , αλλά ο COVIT 19 επέφερε την αναβολή τους. Η ΣΚ.Ο.ΕΛΛΑΔΟΣ και ο ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ συνειδητοποιώντας το πρόβλημα που θα επέφερε στους εφήβους και

νεανίδες σκοπευτές – μαθητές η αναβολή τους , αποφάσισαν να τους διοργανώσουν τηρώντας με αυστηρότητα το υγειονομικό πρωτόκολλο . Έτσι οι νεαροί σκοπευτές όλης της χώρας θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τις προνομιούχες

πανελλήνιες διακρίσεις που θα τους εξασφαλίσουν και πρόσθετα μόρια για την εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά ιδρύματα μέσω των ειδικών πινάκων επιτυχόντων της ΓΓΑ. Βέβαια το εγχείρημα πολύ δύσκολο λόγω των ειδικών συνθηκών , κάτι

που η Ομοσπονδία το γνωρίζει καλά και γι αυτό ανέθεσε στον ΑΟ BUDO την διοργάνωση λόγω των μεγάλων δυνατοτήτων του , της εμπειρίας του και της μεγάλης σημασίας που δείχνει στους σκοπευτές των μικρών ηλικιών. Το ότι κάθε χρόνο ο

Όμιλος διοργανώνει από 2-3 διαφορετικών όπλων Πανελληνίους σίγουρα κάτι σημαίνει ,μάλιστα χωρίς την στήριξη και βοήθεια των τοπικών αρχών , παρότι εξ αιτίας των δραστηριοτήτων του είναι μία συνεχής αιμοδοσία προς τον τοπικό αθλητικό

και όχι μόνον τουρισμό.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι παρ όλες τις αντιξοότητες υπάρχουν και σταθεροί υποστηρικτές των προσπαθειών του Ομίλου , όπως ο Ταξίαρχος κ. Χρήστος Σιόρεντας , Δ/κτης της 8ης Μ/Π ΤΑΞ , ο Αν/χης κ. Μάριος Σταμέλος , Δ/κτης του 625 ΤΠ

,καθώς και ανελλιπώς οι προκάτοχοί τους ,τους οποίους ευχαριστούν θερμά η ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ο ΑΟ ΜΠΟΥΝΤΟ και όλοι οι γονείς των μικρών σκοπευτών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες , γνωρίζοντας ότι χωρίς τις

προσπάθειές τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους δεν θα ήταν δυνατή υπό τις σημερινές συνθήκες η πραγματοποίηση των αγώνων.

ΑΠΟ ΤΟ BUDO ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

 

Δίνεται άδεια Πρακτορείου ΟΠΑΠ στην οδό Ποντοηρακλείας 1 -3 όπισθεν Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ.: 6974144369