ΝΕΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

apeirotan

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων ΠΑΣ Γιάννινα "ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ" ζητώντας από τον πρόεδρο του ΠΑΣ να δώσει απαντήσεις σε πολλά καίρια ερωτήματα. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 Λοιπόν Μεγαλομέτοχε,

Δεδομένου ότι βγήκε η απόφαση του CAS, που με τόση σιγουριά οι υπάλληλοι σου και εσύ μας διαβεβαιώνατε ότι θα είναι θετική και μιας και δεν υπάρχει κάποιο άλλο «Διαγαλαξιακό δικαστήριο» στο οποίο θα καταφύγεις για να κλέψεις κι άλλο χρόνο και να δημιουργήσεις εντυπώσεις...
Έφτασε λοιπόν η ώρα να μιλήσουμε ΕΜΕΙΣ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ,

1) Να ανακαλέσεις ΑΜΕΣΑ τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό «όχλος» με τον οποίο χαρακτήρισες τον κόσμο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Εφόσον γνωρίζεις τι σημαίνει γιατί ουδεμία σχέση έχει με τον κόσμο του ΠΑΣ.

2) Να παρουσιάσεις τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ. Η παρουσίαση να γίνει με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να είναι κατανοητός και από την τελευταία γιαγιά των Αγνάντων. Τι βρήκες, που χρωστάς, γιατί χρωστάς και τι σκοπεύεις να κάνεις για τα προαναφερθέντα.

Και για να σταματήσει η κοροϊδία, όχι τίποτε μπακαλίστικες αναφορές σε 2-3 νούμερα όπως έγινε στην στημένη παρωδία – συνέντευξη τύπου για την δημιουργία εντυπώσεων.

3) Να ανοιχθεί ο φάκελος της ομάδας που κατατέθηκε και απορρίφθηκε από 3 επιτροπές (στην μια πρωτοδίκως) για να δούμε και εμείς επιτέλους πια ήταν η οικονομική κατάσταση της ομάδας μας η οποία δεν συνάδει με την πραγματική και η οποία αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους που δεν πήρε την άδεια για να παίξει στην Ευρώπη η αγαπημένη μας ομάδα.

4) Η ομάδα μας έχει έδρα. Είναι στα Γιάννενα και ονομάζεται ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ». Οποιαδήποτε άλλο γήπεδο της Ελλάδος δηλωθεί σαν έδρα για να αγωνισθεί ο ΠΑΣ θα θεωρηθεί προδοσία. Βρείτε τρόπο να είναι έτοιμο όταν πρέπει. Κόψτε τον λαιμό σας.

ΥΓ: Υπαλληλίσκοι της ΠΑΕ κ.κ. Νιαρχάκο, Καρύτσα και λοιποί ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ θα τα πούμε και μαζί σας σύντομα.

Έπεται συνέχεια.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ.


BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

e horos logo