Σήμερα, Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής (Κλεισθένους 15 - Αθήνα) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προεκλογική ομιλία της Στέλλας Βαρτελάτου, υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Νομό Πρέβεζας. 

Θα είναι η πρώτη συνάντηση της κας Βαρτελάτου με τους ετεροδημότες της Αθήνας.

 

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και θα συντονίσει η δημοσιογράφος κα Μάγδα Τσέγκου

Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπής, η οποία εμπλέκεται σε περίπτωση ηλεκτρονική απάτης, που έλαβε χώρα σε βάρος ημεδαπού στην Άρτα τον Ιούνιο του 2022.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός έλαβε μήνυμα στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο, φερόμενο δήθεν ως αποσταλέν από εταιρεία ταχυμεταφορών, το οποίο περιείχε σύνδεσμο (link), που τον ανακατηύθυνε σε απατηλή ιστοσελίδα που προσομοίαζε με αυτή της τράπεζάς του, όπου στη συνέχεια του ζητήθηκε να καταχωρήσει τους προσωπικούς του κωδικούς (e-banking).

Ακολούθως, με τη χρήση των υποκλεμμένων κωδικών, πραγματοποιήθηκαν 4 μεταφορές χρημάτων από τον τραπεζικό του λογαριασμό σε αυτόν της κατηγορούμενης, συνολικού ύψους 4.676 Ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Τι είναι το phishing προσωπικών στοιχείων;

Το phishingπραγματοποιείται συνήθως με την αποστολή μαζικών spame-mails, τα οποία υποτίθεται ότι αποστέλλονται από κάποια υπαρκτή και νόμιμη εταιρεία (τράπεζα, ηλεκτρονικό κατάστημα, υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών κτλ.), σε μία προσπάθεια να παραπλανήσει τον παραλήπτη και να του αποσπάσει απόρρητα προσωπικά και οικονομικά δεδομένα. Στη συνέχεια, οι εγκέφαλοι της απάτης χρησιμοποιούν τα στοιχεία αυτά για την πραγματοποίηση αξιόποινων πράξεων. Συγκεκριμένα, ο αποστολέας απαιτεί ο παραλήπτης να ενημερώσει ή να επαληθεύσει άμεσα κάποια προσωπικά στοιχεία του για λόγους ασφάλειας, όπου στο τέλος οδηγείται μέσω συνδέσμων σε κάλπικες ιστοσελίδες, οι οποίες και μιμούνται στο μέγιστο τις επίσημες.

Συμβουλές

  • Να είστε καχύποπτοι όταν σας ζητούν μέσω μεμονωμένων e-mail προσωπικές πληροφορίες
  • Μη συμπληρώνετε φόρμες με τα προσωπικά σας στοιχεία όταν σας αποστέλλονται από άγνωστες διευθύνσεις ηλεκτρονικών ταχυδρομείων
  • Πληκτρολογήστε στον browser τη διεύθυνση της ιστοσελίδας και μη μπαίνετε σε αυτή μέσω υπερσυνδέσμων (links)

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελούμενη από την αναπληρώτρια συντονίστρια Δικαιοσύνης της Κεντρικής Επιτροπής Λίλα Σουλελέ, τον Πέτρο Παλάσχα, αναπληρωτή συντονιστή της Ν.Ε. Ιωαννίνων και τον Γιάννο Πετρόγιαννη Γραμματέα Νεολαίας Ιωαννίνων πραγματοποίησε την Παρασκευή 10 Μαρτίου επίσκεψη στο Σωφρονιστικό κατάστημα Σταυρακίου.

Στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με το Διευθυντή των φυλακών κ. Δ. Γκοβίλα και με Σωματεία της Ένωσης Υπαλλήλων Φυλακής Ιωαννίνων και της Εξωτερικής Φρουράς, υπήρξε αναλυτική και εποικοδομητική συζήτηση για την ανάγκη εκσυγχρονισμού του σωφρονιστικού συστήματος κράτησης, την αναβάθμιση των χώρων και των υποδομών με σκοπό την ασφαλή και αξιοπρεπή διαμονή των κρατουμένων με γνώμονα πάντα το σεβασμό των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων. Άμεσα απαιτείται η κάλυψη των οργανικών κενών θέσεων φυλάκων, ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και κοινωνικών λειτουργών, η εκπαίδευση του προσωπικού καθώς και η παροχή σύγχρονου οπλισμού και οχημάτων μεταφοράς κρατουμένων για τις μεταγωγές. Πάγιο αίτημα αποτελεί η ανέγερση νέου καταστήματος κράτησης στα Ιωάννινα καθώς το παρόν λόγω παλαιότητας στερείτε χώρους και υποδομών, θέματα για τα οποία έχει καταδικαστεί η χώρα μας από τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα αιτήματα των εργαζομένων για την χορήγηση επιδόματος παραμεθορίου, επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας για τους διοικητικούς υπαλλήλους των φυλακών, για τη χορήγηση επιδόματος στολής, για την αναπροσαρμογή των μισθών που μειώθηκαν και παραμένουν σταθεροί από τα χρόνια των μνημονίων, για την επαναφορά των τριών πλασματικών ετών για το συνταξιοδοτικό και την βαθμολογική κατάταξη στον αντίστοιχο βαθμό ανάλογα με τα χρόνια υπηρεσίας.

Συνολικά η σημερινή κυβερνητική πολιτική στο σωφρονιστικό συνοψίζεται σε ένα μίγμα αυταρχισμού–νεοφιλελευθερισμού. Δυστυχώς με την ένταξη της Γεν. Γραμματείας Αντιεγκληματικής Πολιτικής στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετέτρεψε το σωφρονισμό από θέμα Δικαιοσύνης σε θέμα ασφάλειας. Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση της ΝΔ επιδιώκει την ιδιωτικοποίηση του σωφρονιστικού συστήματος για κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα και διανομή δημοσίου χρήματος. Πρόκειται για αντισυνταγματική πολιτική καθώς η σωφρονιστική πολιτική ανήκει στον στενό πυρήνα του κράτους. Οι φυλακές δεν μπορούν να είναι επιχειρήσεις παρά μόνο, μέσο υλοποίησης της δικαιοσύνης.

Σημαντική επιτυχία κατέγραψε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων η οποία οδήγησε σε σύλληψη αλλοδαπή η οποία εμπλέκεται σε εγκληματική οργάνωση που εισέπρατε χρηματικά ποσά από ηλικιωμένους. 

Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: "Ανυποψίαστοι πολίτες – κυρίως ηλικιωμένοι – καλούνταν να καταβάλουν χρηματικά ποσά για την αποφυγή συνεπειών του νόμου μέλους της οικογένειάς τους, δήθεν λόγω τροχαίου ατυχήματος που είχε προκαλέσει

Στην κατοχή της συλληφθείσας βρέθηκαν 1.300 ευρώ και χρυσαφικά, που είχε παραλάβει προηγουμένως από εξαπατηθείσα ηλικιωμένη

Ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή της οργάνωσης σε τουλάχιστον (6) ακόμη απόπειρες εξαπάτησης

Η μεθοδική έρευνα και η επιχειρησιακή ετοιμότητα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων οδήγησε στη σύλληψη στις 16-03-2023 το μεσημέρι στα Ιωάννινα αλλοδαπής, μέλους εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στις τηλεφωνικές απάτες.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, απάτη και απόπειρα απάτης κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών ότι από το μεσημέρι της 15-03-2023, άγνωστοι τηλεφωνούν σε πολίτες στα Ιωάννινα και επιχειρούν να τους εξαπατήσουν, συστάθηκαν ειδικές ομάδες αστυνομικών, οι οποίοι, αξιοποιώντας τις πληροφορίες σχετικά με τις περιοχές που είχαν γίνει τα τηλεφωνήματα, κατάφεραν να εντοπίσουν – λόγω των κινήσεων και της εν γένει συμπεριφοράς της – την αλλοδαπή.

Στο έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό 1.300 ευρώ και χρυσαφικά, που, όπως προέκυψε, είχε αποσπάσει λίγο νωρίτερα από ηλικιωμένη, στην οποία και αποδόθηκαν στη συνέχεια.

Από την περαιτέρω ανάλυση των στοιχείων της υπόθεσης, διακριβώθηκε η δομή και ο τρόπος δράσης της οργάνωσης, η οποία αποτελείται τουλάχιστον από (4) άτομα. Αναλυτικότερα:

  • Αρχηγικά μέλη της οργάνωσης τυγχάνουν αλλοδαπός και αλλοδαπή, οι οποίοι πραγματοποιούσαν αιφνιδιαστικές κλήσεις σε σταθερές τηλεφωνικές συνδέσεις ανυποψίαστων – ηλικιωμένων κυρίως – πολιτών. Προσποιούμενοι στη συνέχεια τους αστυνομικούς, προσπαθούσαν να τους πείσουν ότι μέλος της οικογένειάς τους είχε προκαλέσει τροχαίο ατύχημα και απαιτούσαν χρηματικά ποσά για την αποφυγή των συνεπειών του νόμου.
  • Για να γίνονται περισσότερο αληθοφανείς, σε περίπτωση που αντιλαμβάνονταν ότι το υποψήφιο θύμα είχε κόρη, ανέθεταν σε έτερη αλλοδαπή να παριστάνει την κόρη τους, η οποία εκλιπαρούσε κλαίγοντας για βοήθεια.
  • Ρόλο «εισπράκτορα» είχε η συλληφθείσα, η οποία θα παραλάμβανε τα χρήματα που θα εξασφάλιζε η οργάνωση από τους εξαπατηθέντες πολίτες.

Χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία («modusoperandi»), ταυτοποιήθηκε ότι τα μέλη της οργάνωσης είχαν επιχειρήσει να εξαπατήσουν τουλάχιστον ακόμη (6) πολίτες στα Ιωάννινα.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Συνελήφθη στις 12-03-2023 το βράδυ στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ανήλικος ημεδαπός, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, πριν από τη σύλληψή του, ο ανήλικος έβαλε με αεροβόλο πιστόλι εναντίον αστυνομικού στο κέντρο της πόλης, ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία τροχαίας αστυνόμευσης.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης κατασχέθηκαν το αεροβόλο πιστόλι και πλήθος πλαστικών σφαιριδίων.

Επιπλέον, συνελήφθησαν εκπαιδευτικός, η οποία συνόδευε σε εκδρομή μαθητές του σχολείου όπου φοιτά και ο ανήλικος, καθώς και οι γονείς του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του.

Ο ανήλικος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ λοιποί συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική του εντολή.

Την ανεπαρκή επιδοματική πολιτική της κυβέρνησης με την οποία σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζεται στον πυρήνα της η κρίση ακρίβειας που μαστίζει εδώ και ενάμιση και πλέον χρόνο την ελληνική κοινωνία, αναδεικνύουν 52 Βουλευτές της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μεταξύ αυτών και ο βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας, με Ερώτησή τους προς τους Υπουργούς Ανάπτυξης&Επενδύσεων και Οικονομικών.
Όπως επισημαίνεται στην Ερώτηση, η κυβέρνηση της Ν.Δ., σε συνέχεια της πολιτικής της επιλογής να παρέχει πενιχρά, έκτακτα επιδόματα, θεσμοθέτησε τον Δεκέμβριο του 2022 με τον ν.5007/2022 ένα επίδομα δήθεν καταπολέμησης της ακρίβειας, το επονομαζόμενο Market Pass. Την στιγμή που ευρύτατα κοινωνικά στρώματα οδηγούνται σε περαιτέρω φτωχοποίηση, η κυβέρνηση Μητσοτάκη προχωρά σε ένα ακόμη προβληματικό μέτρο ανεπαρκούς στήριξης των καταναλωτών, τονίζουν οι Βουλευτές.
Πιο συγκεκριμένα, υπογραμμίζουν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με το Market Pass παρέχεται, για τους μήνες Φεβρουάριο έως Ιούλιο του 2023, σε όσους πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια, εισοδηματικά και ύψους συνολικής αξίας ακίνητης περιουσίας, ένα ποσοστό ενίσχυσης μόλις 10% επί ενός ανώτατου ορίου αγορών στη βάση του μεγέθους του νοικοκυριού. Έτσι, η Ν.Δ. έκρινε επί παραδείγματι ότι το μηνιαίο επίδομα των 42 ευρώ σε ένα ζευγάρι με ένα τέκνο είναι και αυτό που θα όφειλε να παρέχει ένα κράτος που μεριμνά για την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων των πολιτών του. Αντίστοιχα, πως με το ποσό των 22 ευρώ ένας συνταξιούχος θα μπορέσει να καλύψει το υπερβάλλον κόστος από τις πληθωριστικές πιέσεις.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζουν αντί να φέρει μέτρα ουσιαστικής στήριξης, η Κυβέρνηση διαφημίζει ως επιτυχία ημίμετρα προεκλογικού χαρακτήρα. Την στιγμή που από την έρευνα καταναλωτών του ΙΕΛΚΑ προκύπτει ότι το 85% των καταναλωτών χαρακτηρίζει το «καλάθι του νοικοκυριού» ανεπαρκές μέτρο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και το 84% δηλώνει ότι θα προτιμούσε να μειωθεί ο ΦΠΑ στα τρόφιμα παρά το «καλάθι του νοικοκυριού». Ενώ η πρόσφατη έρευνα της Opinion Poll για το ΕΕΑ αποκαλύπτει ότι το 53% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση προσφέρουν σχεδόν μηδαμινή βοήθεια, σημειώνουν οι Βουλευτές. Και προσθέτουν ότι στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η έκδοση Φεβρουαρίου 2023 των «Οικονομικών Εξελίξεων» του ΚΕΠΕ, όπου μεταξύ άλλων ασκείται κριτική στην κατακερματισμένη επιδοματική πολιτική με τα μικρά στοχευμένα οφέλη δεδομένου του υψηλού ποσοστού φτώχειας στην Ελλάδα. Επιπλέον, γίνεται λόγος για την εισοδηματική ενίσχυση των ευάλωτων στρωμάτων μέσω της αναδιάταξης του επιπέδου ΦΠΑ στις διάφορες κατηγορίες αγαθών και υπηρεσιών. Μέτρο που θα μπορούσε να συμβάλει στη βελτίωση του διαθέσιμου εισοδήματος των χαμηλότερων εισοδηματικών τάξεων και κατά συνέπεια στη μείωση της φτώχειας στην Ελλάδα.
Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ καταλήγουν ότι απαιτούνται ουσιαστικά μέτρα στήριξης των πολιτών προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις πληθωριστικές πιέσεις και όχι μέτρα που τροφοδοτούν τον πληθωρισμό και τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Ζητούν δε απαντήσεις από τους αρμόδιους Υπουργούς σχετικά με το αν προτίθενται να μειώσουν τον ΦΠΑ στα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης στο χαμηλότερο συντελεστή και να προβούν σε τιμαριθμική αναπροσαρμογή των μισθών εργαζομένων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Καθώς και αν προτίθενται να προβούν σε βιώσιμη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους με 120 δόσεις και κούρεμα της βασικής οφειλής.
 
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Ερώτησης:
 
 
 Αθήνα, 13 Μαρτίου 2022
 
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους κ.κ. Υπουργούς
• Ανάπτυξης και Επενδύσεων
• Οικονομικών
Θέμα: «Θα προχωρήσει η Ν.Δ. σε ουσιαστική στήριξη των πολιτών αντί για ανεπαρκή επιδοματικά μέτρα τύπου Market Pass;»
Η κυβέρνηση της Ν.Δ. σε συνέχεια της πολιτικής της επιλογής να παρέχει πενιχρά, έκτακτα επιδόματα που όχι μόνο δεν αντιμετωπίζουν στον πυρήνα της την κρίση ακρίβειας που μαστίζει εδώ και ενάμιση και πλέον χρόνο την ελληνική κοινωνία αλλά την τροφοδοτούν, θεσμοθέτησε τον Δεκέμβριο του 2022 με τον ν.5007/2022 ένα επίδομα δήθεν καταπολέμησης της ακρίβειας, το επονομαζόμενο Market Pass. Την στιγμή που ευρύτατα κοινωνικά στρώματα οδηγούνται σε περαιτέρω φτωχοποίηση, η κυβέρνηση Μητσοτάκη προχωρά σε ένα ακόμη προβληματικό μέτρο ανεπαρκούς στήριξης των καταναλωτών.
Πιο συγκεκριμένα, με το Market Pass παρέχεται, για τους μήνες Φεβρουάριο έως Ιούλιο του 2023, σε όσους πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια, εισοδηματικά και ύψους συνολικής αξίας ακίνητης περιουσίας, ένα ποσοστό ενίσχυσης μόλις 10% επί ενός ανώτατου ορίου αγορών στη βάση του μεγέθους του νοικοκυριού. Έτσι, η Ν.Δ. έκρινε, επί παραδείγματι, ότι το μηνιαίο επίδομα των 42 ευρώ σε ένα ζευγάρι με ένα τέκνο είναι και αυτό που θα όφειλε να παρέχει ένα κράτος που μεριμνά για την επίλυση των οικονομικών προβλημάτων των πολιτών του. Αντίστοιχα, πως με το ποσό των 22 ευρώ ένας συνταξιούχος θα μπορέσει να καλύψει το υπερβάλλον κόστος από τις πληθωριστικές πιέσεις. Σημειώνεται πως για να λάβει ο συνταξιούχος το «υπέρογκο» ποσό των 22 ευρώ θα πρέπει να είναι εξοικειωμένος με τη χρήση της τεχνολογίας να διαθέτει Smart phone και να μπορεί να κάνει χρήση της προβλεπόμενης ψηφιακής κάρτας. Σε διαφορετική περίπτωση θα καταβληθεί στον τραπεζικό του λογαριασμό επίδομα μόλις 17,60 ευρώ.
Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το αργοπορημένο market pass, το οποίο έχει ήδη εξανεμιστεί από τις συνεχείς ανατιμήσεις, ενώ έχει αφήσει τα νοικοκυριά στο έλεος της ακρίβειας. Αντί να φέρει μέτρα ουσιαστικής στήριξης, διαφημίζει ως επιτυχία ημίμετρα προεκλογικού χαρακτήρα. Την στιγμή που από την έρευνα καταναλωτών του ΙΕΛΚΑ προκύπτει ότι το 85% των καταναλωτών χαρακτηρίζει το «καλάθι του νοικοκυριού» ανεπαρκές μέτρο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και το 84% δηλώνει ότι θα προτιμούσε να μειωθεί ο ΦΠΑ στα τρόφιμα παρά το «καλάθι του νοικοκυριού». Ενώ η πρόσφατη έρευνα της Opinion Poll για το ΕΕΑ αποκαλύπτει ότι το 53% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση προσφέρουν σχεδόν μηδαμινή βοήθεια. Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η έκδοση Φεβρουαρίου 2023 των «Οικονομικών Εξελίξεων» του ΚΕΠΕ, όπου μεταξύ άλλων ασκείται κριτική στην κατακερματισμένη επιδοματική πολιτική με τα μικρά στοχευμένα οφέλη δεδομένου του υψηλού ποσοστού φτώχειας στην Ελλάδα. Επιπλέον, γίνεται λόγος για την εισοδηματική ενίσχυση των ευάλωτων στρωμάτων μέσω της αναδιάταξης του επιπέδου ΦΠΑ στις διάφορες κατηγορίες αγαθών και υπηρεσιών. Μέτρο που θα μπορούσε να συμβάλει στη βελτίωση του διαθέσιμου εισοδήματος των χαμηλότερων εισοδηματικών τάξεων και κατά συνέπεια στη μείωση της φτώχειας στην Ελλάδα.
Με δεδομένα τα παραπάνω και σε συνδυασμό με το ότι απαιτούνται ουσιαστικά μέτρα στήριξης των πολιτών προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις πληθωριστικές πιέσεις και όχι μέτρα που τροφοδοτούν τον πληθωρισμό και τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων,
Ερωτώνται οι αρμόδιοι κ.κ. Υπουργοί:
1.Προτίθενται να μειώσουν τον Φ.Π.Α στα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης στο     χαμηλότερο συντελεστή;
2.Προτίθενται να προβούν σε τιμαριθμική αναπροσαρμογή των μισθών εργαζομένων στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα;
3. Προτίθενται να προβούν σε βιώσιμη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους με 120 δόσεις και κούρεμα της βασικής οφειλής;
 
Οι Ερωτώντες Βουλευτές
Χαρίτσης Αλέξανδρος (Αλέξης)
Μαμουλάκης Χαράλαμπος (Χάρης)
Αβραμάκης Ελευθέριος
Αλεξιάδης Τρύφων
Αμανατίδης Ιωάννης
Αναγνωστοπούλου Σία
Αυγέρη Δώρα
Αυλωνίτης Αλέξανδρος
Βαρδάκης Σωκράτης
Βαρεμένος Γεώργιος
Βέττα Καλλιόπη
Γιαννούλης Χρήστος
Γκαρά Αναστασία
Γκιόλας Ιωάννης
Δρίτσας Θεόδωρος
Eλευθεριάδου Σουλτάνα
Ζεϊμπέκ Χουσεΐν
Ζουράρις Κωνσταντίνος
Ηγουμενίδης Νικόλαος
Θραψανιώτης Εμμανουήλ
Καλαματιανός Διονύσιος
Κασιμάτη Νίνα
Κατρούγκαλος Γεώργιος
Κόκκαλης Βασίλειος
Κουρουμπλής Παναγιώτης
Λάππας Σπυρίδων
Μάλαμα Κυριακή
Μάρκου Κωνσταντίνος
Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος
Μιχαηλίδης Αλέξανδρος
Μπακαδήμα Φωτεινή
Μπάρκας Κωνσταντίνος
Μπουρνούς Ιωάννης
Νοτοπούλου Αικατερίνη
Ξανθόπουλος Θεόφιλος
Παπαδόπουλος Αθανάσιος
Παπαηλιού Γεώργιος
Παπανάτσιου Αικατερίνη
Πέρκα Θεοπίστη
Πούλου Παναγιού
Σαρακιώτης Ιωάννης
Σκουρλέτης Παναγιώτης
Σκούφα Μπέττυ
Συρμαλένιος Νικόλαος
Τζούφη Μερόπη
Τριανταφυλλίδης Αλέξανδρος
Φάμελλος Σωκράτης
Φίλης Νικόλαος
Χαρίτου Δημήτριος
Χατζηγιαννάκης Μιλτιάδης
Χρηστίδου Ραλλία
Ψυχογιός Γεώργιος
 

 

Σημεία παρέμβασης της Όλγας Γεροβασίλη,βουλευτή Άρτας και γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία,  στο MEGA, στoν Ι. Χασαπόπουλο και την Α. Βούλγαρη.

9.3.23

Ο αρμόδιος εν ενεργεία υφυπουργός για τα θέματα μεταφορών κ. Παπαδόπουλος που είναι; Γιατί δεν παραιτείται;  Γιατί παραμένει στη θέση της η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών

Στη συζήτηση η οποία περιστράφηκε αρχικά γύρω από το θέμα της παραίτησης Καραμανλή και της υποψηφιότητάς του η Όλγα Γεροβασίλη επισήμανε τα εξής:

Χτες ολόκληρη η Ελλάδα που ακόμη θρηνεί σείστηκε από διαδηλώσεις σε κάθε πόλη με αίτημα τη δικαιοσύνη και την αλήθεια. Και σήμερα μιλάμε για το παρόν και το μέλλον του κ. Καραμανλή που όφειλε να είναι παρελθόν; Ας μιλήσουμε καλύτερα για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας.

Εν προκειμένω το θέμα του κ. Καραμανλή ως υπουργού 4ετίας εντάσσεται στο πλαίσιο μίας  υποκριτικής κυβερνητικής στάσης συνολικά. Γιατί;

  • Διότι, πρώτον, έχουμε παραίτηση και «ανάληψη της αντικειμενικής ευθύνης»  και μετά τι; Σιωπή;  
  • Δεύτερον, οι αρμόδιοι επί τετραετία και ακόμη εν ενεργεία υφυπουργοί του τι κάνουν;  Ο κ. Παπαδόπουλος υφυπουργός αρμόδιος για τα θέματα μεταφορών. Πού βρίσκεται; Θυμίζω ότι ο κ. Παπαδόπουλος, προ λίγων μηνών αντιδρούσε με τον ίδιο αυτάρεσκο τρόπο αναφορικά με τα θέματα ασφάλειας στα τρένα προς τον βουλευτή μας τον κ. Μεϊκόπουλο σε συζήτηση επίκαιρης ερώτησης.  Έλεγε ότι κάνετε μικροπολιτική και ότι οι συνδικαλιστές λένε ψέματα!
  • Τρίτον, γιατί δεν παραιτείται όλη η ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών και υποδομών; Αρκούν οι ειλικρινείς συγγνώμες ή η σιωπή;

Είναι ή δεν είναι κυβέρνηση 4ετίας; Είναι ή δεν είναι ελεγχόμενη; Θα αναλάβει τις ευθύνες της; Ή θεωρεί ότι θα ξεφύγει με επικοινωνιακά κόλπα του τύπου «όλοι μαζί τα φάγαμε»;

Συνοπτικά: Αν ο κ. Καραμανλής τώρα είχε κάνει τρεις κινήσεις για να μην χαλάσει αυτά που ήδη βρήκε, δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο.

Η Ευρώπη κατηγορεί σαφώς την τετραετία Καραμανλή. Ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε τις συμβάσεις ώριμες, έτοιμες το 2019, τις υποδομές ολοκληρωμένες (διπλή σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα θεσσαλονίκη, ηλεκτροδότηση, σήραγγες χιλιομέτρων και γέφυρες πάνω στα ρήγματα)  και το υπό εκτέλεση έργο της τηλεδιαχείρισης υλοποιημένο στο 68%. Τα στοιχεία και έγγραφα είναι δημοσιοποιημένα. Και βγήκε χθες ο κ. κ. Γεραπετρίτης  για να διαστρεβλώσει την αλήθεια και να εκστομίσει ψέμματα. Όλα αυτά λοιπόν εν μέσω δήθεν ειλικρινούς συγγνώμης, δήθεν παραιτήσεις είτε του σιωπηλού Καραμανλή, είτε των επικεφαλής του ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ και καμία παραίτηση αρμοδίων υφυπουργών! Τι δηλοί ο μύθος λοιπόν;

Η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να καταναλώσει άλλο κυνισμό τύπου Γεωργιάδη.  Ας τον μαζέψει ο κ. Μητσοτάκης!

Τέλος σχετικά με τα αδιανόητα λεγόμενα του κ. Γεωργιάδη, η Ό. Γεροβασίλη σχολίασε: Άλλο κυνισμό η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να καταναλώσει. Ο κ. Γεωργιάδης 4 χρόνια εξαπολύει συνεχώς βέλη κυνισμού εγωπάθειας και αυταρχισμού. Ας τον μαζέψει ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος του έδωσε και το αξίωμα του υπουργού.

Το ΔΣ της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος σε ψήφισμά της, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των δεκάδων θυμάτων της ανείπωτης εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη.

Μετά το Μάτι και την Εύβοια, τρίτωσε το κακό με το σιδηροδρομικό δυστύχημα, την τρίτη πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη τα τελευταία 24 χρόνια. Για τον άδικο θάνατο δεκάδων συνανθρώπων μας -στη μεγάλη τους πλειοψηφία νέων- δεν είναι υπεύθυνη η «καταραμένη κοιλάδα» ούτε η «κακιά ώρα» και το «ανθρώπινο λάθος». Οι υπεύθυνοι της τραγωδίας των Τεμπών πρέπει να τιμωρηθούν.

Η ΠΣΕ ενώνει τη φωνή με όλους και ιδιαίτερα τη νεολαία που με τις κινητοποιήσεις και τις συγκινητικές εκδηλώσεις απαιτούν να μην υπάρχει καμία ανοχή και καμία συγκάλυψη για το έγκλημα στα Τέμπη και καλεί τους απόδημους Ηπειρώτες να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που διοργανώνονται, γιατί δεν είναι η ώρα της σιωπής, είναι η ώρα της φωνής και του αγώνα!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

             Ο Πρόεδρος                                             Ο Γεν. Γραμματέας                        

Χρυσόστομος (Μάκης) Χήτος - Κιάμος                       Σωτήρης Γ. Κολιούσης

Πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις την Τετάρτη 8 Μαρτίου και ο ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ. Ιωαννίνων καλεί σε συγκέντρωση που θα γίνει στις 11 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα αναφέρει: "Το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη με τους δεκάδες νεκρούς, στην πλειονότητα τους νέα παιδιά, έχει προκαλέσει ανείπωτη θλίψη και οργή.

Ζητάμε να σταματήσει η αποποίηση ευθυνών και να δοθούν άμεσα απαντήσεις.

Ζητάμε σεβασμό στην Αλήθεια, σεβασμό στα θύματα.

Ζητάμε δικαιώματα και ασφάλεια για όλους και όλες.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στις απεργιακές κινητοποιήσεις της 8ης Μάρτη, που διοργανώνουν πανελλαδικά οι συνδικαλιστικοί φορείς, τα εργατικά σωματεία και οι φεμινιστικές οργανώσεις.

Στα Ιωάννινα: 11:00 π.μ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ"

Συνελήφθη επίσης στην Αττική ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ο οποίος είχε οργανώσει και τη μεταφορά των ναρκωτικών

Έως τις 167.450 ευρώ υπολογίζεται ότι ανέρχεται το οικονομικό όφελος από τη διακίνηση των κατασχεθέντων ναρκωτικών

Τη διακίνηση -67- κιλών ακατέργαστης κάνναβης σταμάτησαν στις 11-03-2023 το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα αδικήματα της εισαγωγής, μεταφοράς, διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεωνγια την αποτροπή εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη χώρα, οι αστυνομικοί εντόπισαν προχθές το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα ύποπτο αυτοκίνητο, οδηγούμενο από ημεδαπό και το ακινητοποίησαν.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου -45- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -66- κιλών και -980- γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν ακόμη το όχημα, καθώς και 2,2 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου», σύνεργα για τη χρήση ηρωίνης, χρηματικό ποσό -100- ευρώ και κινητό τηλέφωνο, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του ημεδαπού.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε αναχωρήσει την ίδια ημέρα από περιοχή της Αθήνας για να παραλάβει τα ναρκωτικά με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους, χρησιμοποιώντας το παραπάνω αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε οργανώσει και τη μεταφορά των ναρκωτικών.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου συνελήφθη το βράδυ της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Περιστερίου, όπου μετέβη για να υποβάλει παραπλανητική καταγγελία κλοπής του οχήματός του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -29,6- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο τρίφτες κάνναβης.

Σημειώνεται ότι, το εκτιμώμενο όφελος από τη διακίνηση της κατασχεθείσας ποσότητας ναρκωτικών ανέρχεται έως το χρηματικό ποσό των 167.450 ευρώ.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας και παραπέμφθηκαν στον κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας κλοπή, η οποία είχε γίνει τον Μάιο του 2020 στην Άρτα.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού και ημεδαπής, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι κατηγορούμενοι εισήλθαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, από όπου αφαίρεσαν πλήθος κοσμημάτων, συνολικής αξίας περίπου 7.000 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

More Articles ...

e horos logo

  tsiolis

podilata

 Karta

 KarzPreveza

 

Το έθιμο με τα κάλαντα του Λαζάρου αναβίωσε και φέτος, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, στο Δημαρχείο Ιωαννίνων.

Ο Γιώργος Μακρίδης μαζί με τον Δημήτρη Ξαξίρη κρατώντας ζωντανή την παράδοση και τα έθιμα του τόπου, με ένα καλάθι στολισμένο με λουλούδια και με τη συνοδεία των κουδουνιών, έψαλλαν πτυχές της ζωής του Λαζάρου στο Δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ.

Πρόκειται για ένα συμβολικό έθιμο που υμνεί την ανάσταση, τη νίκη της ζωής, την επικράτηση του φωτός στο σκοτάδι και την Άνοιξη.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του, ευχαρίστησε τους κ. Μακρίδη και Ξαξίρη για την κίνηση αυτή, σημειώνοντας ότι «Μας δίνουν τη δυνατότητα να γιορτάσουμε τα έθιμα μας, ενόψει Πάσχα σε δύσκολες στιγμές για τον τόπο μας. Εύχομαι του χρόνου να γιορτάσουμε πιο πανηγυρικά».

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αυλοτόπου Σουλίου "Η Γλαβίτσα" σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε αναφέρει: "Με απρόσμενη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία φορά η Ημερίδα για τη Μελισσοκομία και Κτηνοτροφία που συνδιοργάνωσαν το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αυλοτόπου και η Περιφέρεια Ηπείρου την Κυριακή 19-3-2023. Η εκδήλωση, στην οποία προσήλθε πλήθος κόσμου από τα πέντε Σουλιωτοχώρια και όχι μόνο, έλαβε χώρα στο Ξενώνα του Σουλίου, δίπλα στα ιστορικά Πηγάδια. Τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν την ομήγυρη ο Δήμαρχος Σουλίου κ. Ιωάννης Καραγιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Πιτούλης, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, πρώην Δήμαρχος Σουλίου και νυν επίτιμο μέλος του Πολιτιστικού μας Συλλόγου κ. Μπραΐμη - Μπότση Σταυρούλα, οι αντιδήμαρχοι Σουλίου κ.κ. Ντάγκας Γεώργιος και Παππάς Παναγιώτης και άλλοι. Το Δ,Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου τους ευχαριστεί όλους θερμά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζει στους πέντε καταξιωμένους επιστήμονες που αφιλοκερδώς και με περισσή προθυμία και χαρά προσέφεραν τις πολύτιμες επιστημονικές τους γνώσεις σχετικά με το αντικείμενο της Ημερίδας. Αυτοί είναι οι κ.κ.: Ζελοβίτης Ιωάννης, Γεωπόνος, Δρ, Λώλος Παναγιώτης Γεωπόνος Μελισσοκόμος, Παπαδοπούλου Βασιλική, Μελισσοκόμος - Εκαιδεύτρια Δ. ΙΕΚ, Μάργαρης Γεώργιος, Ιδιώτης Ζωοτέχνης και Χόβολος Γεώργιος, ιδιώτης Κτηνίατρος.

Στην εκδήλωση προσήλθαν ακόμη και έκαναν ουσιαστική παρέμβαση στοθέμα της μελισσοκομίας οι κ.κ. Αναστάσιος Ποντίκης, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδας(ΟΜΣΕ) και Τσιάβος Βασίλειος, Πρόεδρος Μελισσοκόμων Θεσπρωτίας. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Ευχαριστούμε ακόμη την περιφέρεια Ηπείρου για την οικονομική στήριξη της ημερίδας καθώς και τα υπέροχα παιδιά του Ξενώνα, Φώτη και Φίλιππα για την άψογη εξυπηρέτηση, καθώς και τις άλλες κυρίες, μεταξύ των οποίων τη μητέρα τους κ. Παναγιώτα Τσιρώνη, για την ετοιμασία του μπουφέ με τα πεντανόστιμα φαγητά από Σουλιώτικα προϊόντα, που με περισσή αγάπη και φροντίδα ετοίμασαν για όλον τον κόσμο.

Κάτω από το λαμπρό φως και τη θαλπωρή του Ήλιου της ανοιξιάτικης αυτής Κυριακής του Μάρτη, ακολούθησε περιήγηση και ξενάγηση των προσκεκλημένων στην άγριας ομορφιάς μαγευτική και λουλουδιασμένη Φύση του τοπίου καθώς και στα πλέον Ιστορικά σημεία του Ιερού χώρου του Σουλίου, όπου αναπαύονται οι ψυχές των Ηρώων.

Κοντά στους Ηπειρώτες-εκθέτες στην διεθνή έκθεση Hermes Expo, η οποία έλαβε χώρα στο Old Bridge, Νιου Τζέρσει των ΗΠΑ, βρέθηκε ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού κ. Χρυσόστομος Δήμου.

Ο κ. Δήμου είχε την ευκαιρία σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους Ηπειρώτες-εκθέτες να διαπιστώσει και από κοντά το υψηλό επίπεδο παρουσίασης των προϊόντων. Επιπλέον, είχε τη δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις με στελέχη της Περιφέρειας Ηπείρου και του επιμελητηρίου Ιωαννίνων, από το οποίο έλαβε και αναμνηστική πλακέτα.

Τον χαιρετισμό του στην έναρξη της έκθεσης, ο κ. Δήμου συνεχάρη τον ιδρυτή και Πρόεδρο της Έκθεσης κ. Κοτρότσιο για την σημαντική συμβολή του στην προβολή της Ελλάδος και των επιχειρήσεων στην αγορά των ΗΠΑ. Τόνισε δε, ότι το ΠΣΗΕ παραμένει αρωγός στις προσπάθειες της Περιφέρειας, των Επιμελητηρίων και εν γενεί της επιχειρηματικής κοινότητας για την αποτελεσματική προώθηση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων τους.

Γραφείο Τύπου και επικοινωνίας

Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού (ΠΣΗΕ)

Mε βάση τα πρόσφατα δημοσιεύματα ότι αεροπορική εταιρία διεθνών πτήσεων, επιθυμεί να εντάξει τα Ιωάννινα στους χειμερινούς προσορισμούς της, καταγγέλοντας ταυτόχρονα την έλλειψη ενδιαφέροντος από τον Υπουργό Τουρισμού καθώς και ότι έγινε σύσκεψη φορέων στην Κρήτη για το ίδιο θέμα ενώ στην Ήπειρο σημειώνεται μια εκκωφαντική σιωπή, δεν μπορούμε παρά να τονίσουμε τη συνεχιζόμενη απαξίωση των Ιωννίνων αλλά και της Ηπείρου γενικότερα από τη Κυβέρνηση της ΝΔ και τα τοπικά στελέχη της.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ παρά τις δυσκολίες, ολοκλήρωσε μέσα σε 3 χρόνια την Ολυμπία και την Ιόνια οδό μέχρι τα Ιωάννινα, καθώς και το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, έργα που καρκινοβατούσαν για πάνω από 10 χρόνια ,έχοντας το αμείωτο και συνεχές ενδιαφέρον του Ηπειρώτη πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα καθώς και όλων των Ηπειρωτών βουλευτών και στελεχών μας, έργα που συνέβαλαν τα μέγιστα στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας.

Αντίθετα στα τρία χρόνια που πέρασαν με την κυβέρνηση της ΝΔ και παρά την από το 2018 έξοδο της χώρας από τα μνημόνια , στα Ιωάννινα και στην Ήπειρο δεν έχει προστεθεί ούτε ένα χιλιόμετρο δρόμος!!!!Το «παιχνίδι» μεταξύ της Κυβερνησης της ΝΔ και της Περιφέρειας Ηπείρου με την ανταλλαγή υπευθυνοτήτων στην ολοκλήρωση της Ιόνιας οδού μέχρι την Κακκαβιά και της σύνδεσης της Πρέβεζας με την Ιόνια που κρατάει τρία χρόνια τώρα , δείχνει και την ανικανότητα αλλά και την αδιαφορία για την δημιουργία υποδομών στην περιοχή μας.

Προφανώς στον λίγο χρόνο που απομένει μέχρι τις εκλογές ο λαός των Ιωαννίνων και της Ηπείρου θα αποδόσει τα «δέοντα» στη Νέα Δημοκρατία, που φιλοδοξεί με πρόσχημα τον παραλίμνιο ποδηλατόδρομο-πεζόδρομο,το μόνο έργο της να είναι η αλλαγή των ορίων της λίμνης Παμβώτιδας , συμβάλλοντας στην περαιτέρω οικοπεδοποίηση της παραλίμνιας περιοχής, αδιαφορώντας και για την κατάθεση του Π.Δ της λίμνης, με κύρια ευθύνη του Κ.Μητσοτάκη που είναι ενήμερος για όλα αυτά.

                                                                                                                   Ν.Ε ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ

Ζητούνται Πωλητές, για μερική η πλήρη απασχόληση στα Ιωάννινα από επιχείρηση στον κλάδο προϊόντων ελέγχου βάρους, διατροφής, ευεξίας και περιποίησης δέρματος. Παρέχονται bonus, δώρα, υψηλό ποσοστό προμήθειας επί των πωλήσεων, και μια εξαιρετική ευκαιρία για καριέρα, με διαρκή εκπαίδευση, υποστήριξη, καθοδήγηση και υλικά προώθησης και ανάπτυξης των πωλήσεων..
Προϋπηρεσία στον κλάδο επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη.

Ζητούμενα η γνώση χειρισμού Η/Υ, internet και εξοικείωση με τη χρήση social media.


Αποστολή Βιογραφικών στο e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Τηλ. επικοινωνίας 6931 090939, 6971 761202